شیرینی گلهای شکری
✅مواد اولیه :
رنگ خوراکی به میزان لازم
کرم تارتار یک هشتم ق.چ
سفیده تخم مرغ 1 عدد
نشاسته ذرت 30 گرم
پودر قند گرم220
سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را با همزن همبزنید تا فرم بگیرد
مخلوط پودر قند و نشاسته را ارام ارام با قاشق اضافه کنید و هم زمان با همزن همبزنید تا مایه سفتی بدست اید مانند ماست چکیده
بعد رنگ خوراکی را به مایه اضافه کنید و ورز دهید تا یکدست شود. بعد مایه را در قیف بریزید و گل های شکری را درست کنید و بگذارید تا خشک شود.
✅✅برای روی کیک عالی میشه