شیرینی نخودی
موادلازم
آردنخوداعلاالک شده 250 گرم
آرد 50 گرم
آردبرنج دوقاشق غذاخوری
پودرقند 150گرم
روغن جامدقنادی 150گرم
پودرهل یک قاشق مرباخوری
روغن رابادورتندهمزن میزنیم تاکرم رنگ بشه.
پودرقندرابه روغن افزوده وباهمزن میزنیم تاسفیدبشه.پودرهل رااضافه وسپس آردهاراکم کم اضافه وتاجایی که باهمزن زده شدهم میزنیم.اگه نشدبادست مخلوط
میکنیم.اگرخمیرسفت بودوانسجام نداشت خمیرراازچرخ گوشت ردمیکنیم تانرم ویک دست بشه.وسپس درکیسه پلاستیکی گذاشته ودرمحیط آشپزخانه 12الی24ساعت استراحت میدیم.استراحت دادن خمیرباعث راحترقالب زدن شیرینی وتسریع درپیشروی کارداره.
بعدازاستراحت تکه ازخمیررابرداشته وبین نایلون بازکرده وقالب میزنیم.دردمای 175درجه فرازقبل گرم شده به مدت15 دقیقه.درحین پخت اگردست به شیرینی بزنید ازهم می پاشد همچنین بعدازاتمام 15دقیقه پخت.بعدازتمام شدن مدت پخت بدون دست زدن به شیرینی بگذارید شیرینی کاملا سردشده سپس اگرسینی دریخچال جاشدسینی رودریخچال قراردهید ویک ربع بعدسینی روخارج کنید.وگرنه دریک جای خنک چندساعتی فرصت بدین تاسردبشه بعدازسینی خارج ودرظرف موردنظربریزید.نوش جان