خانه
691K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۰۱   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی نخودی

    موادلازم

    آردنخوداعلاالک شده   250 گرم

    آرد   50 گرم

    آردبرنج    دوقاشق غذاخوری

    پودرقند    150گرم

    روغن جامدقنادی    150گرم

    پودرهل       یک قاشق مرباخوری

    روغن رابادورتندهمزن میزنیم تاکرم رنگ بشه.

    پودرقندرابه روغن افزوده وباهمزن میزنیم تاسفیدبشه.پودرهل رااضافه وسپس آردهاراکم کم اضافه وتاجایی که باهمزن زده شدهم میزنیم.اگه نشدبادست مخلوط 

    میکنیم.اگرخمیرسفت بودوانسجام نداشت خمیرراازچرخ گوشت ردمیکنیم تانرم ویک دست بشه.وسپس درکیسه پلاستیکی گذاشته ودرمحیط آشپزخانه 12الی24ساعت استراحت میدیم.استراحت دادن خمیرباعث راحترقالب زدن شیرینی وتسریع درپیشروی کارداره.

    بعدازاستراحت تکه ازخمیررابرداشته وبین نایلون بازکرده وقالب میزنیم.دردمای 175درجه فرازقبل گرم شده به مدت15 دقیقه.درحین پخت اگردست به شیرینی بزنید ازهم می پاشد همچنین بعدازاتمام 15دقیقه پخت.بعدازتمام شدن مدت پخت بدون دست زدن به شیرینی بگذارید شیرینی کاملا سردشده سپس اگرسینی دریخچال جاشدسینی رودریخچال قراردهید ویک ربع بعدسینی روخارج کنید.وگرنه دریک جای خنک چندساعتی فرصت بدین تاسردبشه بعدازسینی خارج ودرظرف موردنظربریزید.نوش جان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان