خانه
691K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۰۷   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خمير_فوندانت_با_مارشمالو

    بهترین و راحت ترین و خوشمزه ترین خمیر فوندانت ، استفاده از مارشمالو هست .

    مواد لازم :

    مارشمالو ( ترجیحا” سفید ) ۳۰۰ گرم

    پودر قند ۴۵۰ – ۶۰۰ گرم

    آب ۲ ق س

    طرز تهیه :

    فوت کوزه گری : لزومی نداره این اندازه ها رو حفظ کنید بلکه هر چقدر مارشمالو استفاده کنید ، ۵/۱ ( یک و نیم ) تا ۲ ( دو ) برابر پودر قند نیاز خواهید داشت.

    بهتره از رنگ سفید مارشمالواستفاده کنید ولی از آنجایی که این محصول در کشور ما خیلی کم پیدا می شه هرنوع و رنگی رو پیدا کردید غنیمته ،معمولا مارشمالوهای موجود در بازار دو رنگ سفید و صورتی در کنار هم هست . اگه بخواید مارشمالو صورتی یا بنفش درست کنید ، مشکلی پیش نمی آد و می تونید از این مارشمالو دو رنگ ها هم استفاده کنید ولی اگه بخواید مارشمالوتون سفید باشه پس باید رنگهای سفید اونو جدا کنید .

    مارشمالو ها رو داخل یه کاسه بلور بریزید ( من دو تا مارشمالو ۱۵۰ گرمی استفاده کردم ) .

    بعد روش ۲ ق س آب بریزید .

    و بعد در مکروفر قرار بدین .

    به دستگاه قدرت ۱۰۰ و زمان ۳۰ ثانیه بدید . بعد از ۳۰ ثانیه با قاشق هم بزنید . 

    دوباره ۳۰ ثانیه توی مکروفر بذارید و بعد هم بزنید …

    باز هم همین مراحل رو تکرار کنید 

    نکته : باز هم لزومی نداره این زمان رو حفظ بفرمایید بلکه کافیه مارشمالو ها آب بشن  و اثری از دونه مارشمالو دیده نشه .

    نکته : اگه بخواید کل مارشمالو رو رنگ کنید می شه در این قسمت بهش رنگ اضافه کرد .

    کمی پودر قند داخل ظرفمون می ریزیم .

    بعد مارشمالو رو به ظرفمون منتقل می کنیم ( اگه ظرف بلورتون گنجایش پودر قند رو داشته باشه نیازی به تعویض ظرف نیست ) .

    و اما مرحله بعد اضافه کردن پودر قند هست . من پودر قند رو به دو قسمت ۴۵۰ گرم و ۱۵۰ گرم تقسیم کردم . در مرحله اول تمام ۴۵۰ گرم رو اضافه کردم و پودر قند رو به خورد مارشمالو دادم .

    @chefM

    نکته : برای اینکه خمیرتون لطیف باشه حتما پودر قند مرغوب استفاده کنید یعنی دانه های پودر قند کاملا ریز باشه و دونه هاش بین دو انگشت حس نشه .

    نکته: یادتون نره پودر قند رو الک کنید تا اگه دونه درشتی در پودر قندتون باشه ازش جدا بشه .

    تا حالا فقط ۴۵۰ گرم پودر قند اضافه شده ولی حس کردم خمیرم کمی چسبنده هست ( می بینید که انگشتم بهش می چسبه ) بخاطر همین مجددا ۲ ق س  پودر قند ( از ۱۵۰ گرم مانده ) اضافه کردم .

    نکته : البته لازم به یاداوری هست که خمیر فوندانت با ورز دادن مجددا کمی چسبنده خواهد شد پس لزومی نداره بیش از اندازه پودر قند بریزید .

    وزنش هم تقریبا با مقدار فوندانت و پودر قند می خونه ( البته موقع انتقال مارشمالو کمی به ظرف می چسبه و باعث می شه از وزنش کم بشه ) .

    این مارشمالو عین برف سفیده و می تونید انواع رنگهای خوراکی رو بهش اضافه کنید .

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان