خمير_فوندانت_با_مارشمالو
بهترین و راحت ترین و خوشمزه ترین خمیر فوندانت ، استفاده از مارشمالو هست .
مواد لازم :
مارشمالو ( ترجیحا” سفید ) ۳۰۰ گرم
پودر قند ۴۵۰ – ۶۰۰ گرم
آب ۲ ق س
طرز تهیه :
فوت کوزه گری : لزومی نداره این اندازه ها رو حفظ کنید بلکه هر چقدر مارشمالو استفاده کنید ، ۵/۱ ( یک و نیم ) تا ۲ ( دو ) برابر پودر قند نیاز خواهید داشت.
بهتره از رنگ سفید مارشمالواستفاده کنید ولی از آنجایی که این محصول در کشور ما خیلی کم پیدا می شه هرنوع و رنگی رو پیدا کردید غنیمته ،معمولا مارشمالوهای موجود در بازار دو رنگ سفید و صورتی در کنار هم هست . اگه بخواید مارشمالو صورتی یا بنفش درست کنید ، مشکلی پیش نمی آد و می تونید از این مارشمالو دو رنگ ها هم استفاده کنید ولی اگه بخواید مارشمالوتون سفید باشه پس باید رنگهای سفید اونو جدا کنید .
مارشمالو ها رو داخل یه کاسه بلور بریزید ( من دو تا مارشمالو ۱۵۰ گرمی استفاده کردم ) .
بعد روش ۲ ق س آب بریزید .
و بعد در مکروفر قرار بدین .
به دستگاه قدرت ۱۰۰ و زمان ۳۰ ثانیه بدید . بعد از ۳۰ ثانیه با قاشق هم بزنید .
دوباره ۳۰ ثانیه توی مکروفر بذارید و بعد هم بزنید …
باز هم همین مراحل رو تکرار کنید
نکته : باز هم لزومی نداره این زمان رو حفظ بفرمایید بلکه کافیه مارشمالو ها آب بشن و اثری از دونه مارشمالو دیده نشه .
نکته : اگه بخواید کل مارشمالو رو رنگ کنید می شه در این قسمت بهش رنگ اضافه کرد .
کمی پودر قند داخل ظرفمون می ریزیم .
بعد مارشمالو رو به ظرفمون منتقل می کنیم ( اگه ظرف بلورتون گنجایش پودر قند رو داشته باشه نیازی به تعویض ظرف نیست ) .
و اما مرحله بعد اضافه کردن پودر قند هست . من پودر قند رو به دو قسمت ۴۵۰ گرم و ۱۵۰ گرم تقسیم کردم . در مرحله اول تمام ۴۵۰ گرم رو اضافه کردم و پودر قند رو به خورد مارشمالو دادم .
@chefM
نکته : برای اینکه خمیرتون لطیف باشه حتما پودر قند مرغوب استفاده کنید یعنی دانه های پودر قند کاملا ریز باشه و دونه هاش بین دو انگشت حس نشه .
نکته: یادتون نره پودر قند رو الک کنید تا اگه دونه درشتی در پودر قندتون باشه ازش جدا بشه .
تا حالا فقط ۴۵۰ گرم پودر قند اضافه شده ولی حس کردم خمیرم کمی چسبنده هست ( می بینید که انگشتم بهش می چسبه ) بخاطر همین مجددا ۲ ق س پودر قند ( از ۱۵۰ گرم مانده ) اضافه کردم .
نکته : البته لازم به یاداوری هست که خمیر فوندانت با ورز دادن مجددا کمی چسبنده خواهد شد پس لزومی نداره بیش از اندازه پودر قند بریزید .
وزنش هم تقریبا با مقدار فوندانت و پودر قند می خونه ( البته موقع انتقال مارشمالو کمی به ظرف می چسبه و باعث می شه از وزنش کم بشه ) .
این مارشمالو عین برف سفیده و می تونید انواع رنگهای خوراکی رو بهش اضافه کنید .