خانه
691K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۲:۱۹   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    آشپزی بارلین

    کلوچه_کرم_دار_با_طعم_گلاب

    مواد لازم:

    40 گرم  شکر 

    1 پیمانه  آب ولرم 

    1 ق س  پودر خمیر مایه  

    1 عدد  تخم مرغ 

    40 گرم  روغن مایع   

    400 گرم  آرد 

    مواد لازم جهت کرم نان 

    4 عدد  زرده تخم مرغ 

    100 گرم  شکر 

    40 گرم  آرد 

    2 /1 1  پیمانه  شیر 

    2 /1 پیمانه  گلاب 

    پودر پسته و پودر نارگیل  برای تزیین 

    شربت  برای رومال نان ها 

    طرزتهیه:

    1 یک قاشق مربا خوری شکر را با آب ولرم و پود خمیر مایه مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه زمان دهید تا عمل بیاید. در یک ظرف همه مواد خمیر را باهم مخلوط کنید، سپس  مایه خمیر به عمل آمده را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. البته آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را به مدت 2ساعت در جای گرم بگذارید. 

    2 در یک قابلمه زرده ها را با نیمی از شکر مخلوط کنید، آرد را به مخلوط اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. در انتها  شیر و بقیه شکر را اضافه کنید و هم بزنید. حالا قابلمه را روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود. وقتی غلظت مواد به غلظت ماست شل رسید، گلاب را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود. قابلمه را از روی حرارت بردارید تا خنک شود. 

    3    خمیر کلوچه را ورز دهید تا پف آن بخوابد، سپس آن را به ضخامت یک سانت باز کنید و  خمیر را به‌صورت دایره های یکسان برش دهید. مقداری از کرم را روی یک قسمت از هر کدام از خمیرها گذاشته و لبه روبه‌رویی را روی لبه دیگر آن قرار دهید. به کمک چنگال لبه ها را به‌هم فشار دهید. 20 دقیقه به کلوچه ها استراحت دهید، سپس با زره تخم مرغ و کمی زعفران آنها را رومال کنید. کلوچه ها را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید. بلافاصله بعد از اینکه کلوچه ها را از فر خارج کردید، مقداری از شربت  روی نان ها بریزید و آنها را با پودر پسته و نارگیل تزیین کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان