خانه
691K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۱۲   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    كيك اسفنجى شكلاتى 

    مواد لازم:

    آرد 130گرم

    شکر150گرم

    تخم مرغ 6عدد

    وانیل نصف ق چ

    بيکینک پودر 1ق چ

    پودر کاکاءو 20گرم

     آب جوش یک استكان

    طرز تهیه:

    تخم مرغها رو از قبل بیرون میگذاریم تا به دمای محیط برسن،بعد زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم.سفیده رو میزنیم تا کف کنه و اگه ظرفو برعکس کردیم نریزه،نصف شکرو بهش اضافه میکنیم و بازم میزنیم تا یه بافت خامه ای پیدا کنه،زرده رو هم با وانیل و نصف دیگه شکر میزنیم تا پوک و کرمی رنگ بشه،بعد به سفیده اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی و در یک جهت هم میزنیم،آرد و پودر کاکاءو و بکینگ پودر رو سه بار الک کرده و اروم اروم با تخم مرغا مخلوط میکنیم و با لیسک در یک جهت هم میزنیم که پفش نخوابه،یک استکان اب جوش هم کم کم اضافه میکنیم،در نهایت یک بافت پوک و پر از حباب باید داشته باشیم،داخل قالب رو چرب کرده یا کاغذ روغنی میندازیم،فر رو از قبل گرم میکنیم و مواد رو که داخل قالب ریختیم در دمای 180درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه می پزیم،بهتره این میزان مواد در دو قالب جداگانه پخته شه،اینطوری بهتر پف میکنه،در طول مدت پخت هم در فر رو باز نکنید،فقط بعد از اتمام پخت با خلال دندون چک کنید که اگه مواد بهش نچسبید یعنی پخته مدت زمان پخت بستگی به قالب و دمای فر شما داره ولی قبل از 20 دقیقه به هیچ وجه نباید در فر رو باز کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان