آموزش تخصصى شيرينى ماکارون فرانسوی
سفیده تخم مرغ3عدد معادل 90گرم
شکر دانه ریز 40گرم
پودر شکر180گرم
پودر بادام 125گرم
رنگ واسانس دلخواه
طرز تهیه:
سفیده ها رو دو روز قبل از زرده جدا کنید وروش رو سلفون بکشید بزارید داخل یخچال .. بادامها رو 10 دقیقه با حرارت 180 درجه داخل فر بو بدید وبعد که سرد شد با پودر قند آسیاب کنید وسه بار با الک ریز الک کنید تا پودر بادام گوله نشه .
حالا سفیده ها رو بزنید به مدت 1دقیقه با دور تند تا فومی شکل بشه بعد شکر رو الک کنید ودانه های ریزش رو با 2قاشق پودر شکر مخلوط کنید ودر سه مرحله به سفیده ها اضافه کنید وحدود 3دقیقه بزنید .
حالا رنگ واسانس دلخواه رو به سفیده ها بزنید وبا همزن خوب مخلوط کنید .
حالا همزن رو کنار بزارید وبه کمک لیسک پودر قند وبادام آسیاب شده رو در سه مرحله بصورت دورانی به سفیده ها اضافه کنید بعد مواد رو داخل قیف بریزید وروی مت مخصوص پایپ کنید اگر مت مخصوص ماکارون نداشتید روی کاغذ روغنی دایره هایی به قطر 3 سانت بکشید وسطح کاغذ روغنی رو چرب کنید وبا قیف روی دایره ها مواد رو میریزیم بعد چند بار سینی رو روی میز بکوبید تا هوای بینش خالی بشه ،اگر روی شیرینی گنبدی شکل شد کمی با انگشت چرب شده صافش کنید بعد ماکارونها رو 1ساعت در محیط آشپزخونه استراحت میدیم وبعد داخل فر 150درجه به مدت 16 دقیقه بپزید .حتما فر رو یک ربع قبل روشن کنید .بعد از پخت ماکارونها رو از سینی جدا کنید وبزارید تا سرد شه میتونید برای وسطش از خامه فرم گرفته ویا گاناش استفاده کنید .من از خامه فرم گرفته ورنگ زرد استفاده کردم واسانس لیمو زدم.