خانه
692K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۴۶   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک نارنگی نایجلا

    مواد لازم

    نارنگی  یافا 375 گرم (سه عدد متوسط)

    تخم مرغ درشت 6 عدد

    شکر سفید 225 گرم

    پودر بادام 250 گرم

    بیکنیگ پودر 1 قاشق چای خوری

    طرز تهیه:

    نارنگی ها را داخل ظرفی گذاشته روی آنها آب بریزید و به مدت 2 ساعت بپزید. سپس اجازه دهید کاملا خنک شوند. سپس نارنگی ها را نصف کرده تخم آنها را خارج کنید و همانطور درسته با پوست داخل غذاساز له کنید. تخم مرغ، شکر ، پودر بادام و بیکنیگ پودر را هم داخل غذاساز بریزید و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید. قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید و مواد کیک را داخل آن بریزید. قالب را در فر 180 درجه از پیش گرم شده به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که خلال دندان از وسط آن تمیز بیرون بیاید بپزید. اجازه دهید کیک کاملا سرد شود و از قالب خارج کنید. 

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان