نکاتی برای حرفه ای شدن در شیرینی پزی
🌹برای پر کردن قیفهای مخصوص شیرینی یا خامه، بهترین راه این است که قیف را داخل یک لیوان دهان گشاد بگذارید و لبه های قیف را برگردانید، حالا به راحتی میتوانید قیف را پر کنید.
🌺 در پخت شیرینیهای خانگی، بهتر است از مغزهای مرغوب استفاده کنید. اگر میخواهید از پودر پسته استفاده کنید، پیشنهاد ما به شما این است که خودتان پستهها را پوست کنده و خرد کنید تا از تازگی و بهداشتی بودن آنها اطمینان داشته باشید.
🌺 اگر در شیرینی یا کیک میخواهید از بادام پرک استفاده کنید، به روش پیشنهادی ما عمل کنید. بادامهای خشک را به مدت سی ثانیه در آب جوش قرار دهید و بعد از این مدت، آنها را آبکش کرده و شروع کنید به پوست کندن آنها. به این مرحله، سفید کردن بادام گفته میشود. حالا این بادامهای سفید شده را میتوانید به راحتی برشهای نازک زده و به شکل پرک درآورید.
🍀 معمولاً در موارد لازم همه شیرینیها تخم مرغ وجود دارد. منظور از تخم مرغ، نوع درشت آن به وزن تقریبی 50 تا 60 گرم است. پس اگر تخم مرغهایتان ریز است، تعداد آنها را بیشتر در نظر بگیرید.
🌺برای جدا کردن سفیده تخم مرغ از زرده، بهترین موقع زمانی است که تخم مرغ را تازه از یخچال بیرون آوردهاید. در این صورت زرده از سفیده به راحتی جدا میشود. بعد برای استفاده کردن در مواد لازم بگذارید حدود نیم تا یک ساعت در دمای محیط بماند.
اگر این نکتهها را مو به مو رعایت کنید، میتوانید مدعی شوید یک شیرینیپز حرفهای هستید.