خانه
692K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۱۰   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #شیرینی_بالزآیز

    شیرینی بالزآیز

    آرد : ۲ پیمانه

    شیر: یک چهارم پیمانه

    تخم مرغ درشت : ۲عدد - ریز : ۳ عدد

    کره یا روغن : ۱ پیمانه

    پودر نارگیل : ۱ پیمانه

    پور شکر : یک چهارم پیمانه

    نمک : یک هشتم ق چ

    وانیل : یک دوم ق چ

    ب پ : ۱ ق چ

    دراژه : مقداری

     پودر شکر و روغن - هم دمای محیط - را با همزن می زنیم تا شکل کرم بشه

    یکی یکی تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا صاف و یکدست بشه

    شیر را اضافه می کنیم و دوباره هم میزنیم

    آرد الک شده و بیکینیگ پودر را باهم مخلوط می کنیم و یک دفعه روی مایه می ریزیم

    با قاشق هم میزنیم تا مواد با هم مخلوط بشن

    مواد رو توی ظرف پیرکس بزرگ پهن می کنیم و روی سطح اونو با نارگیل می پوشونیم

    دراژه رو تو فواصل معین رو شیرینی مون می ذاریم - اگه دراژه رنگی باشه تو فر می ترکه !-

    فر رو در کمترین دماش - ۱۲۵ -  حدود ۲۰ دقیقه می ذاریم . با چنگال امتحانش می کنیم هر وقت به چنگال نچسبید آماده است ...

    نوش جان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان