#شیرینی_بالزآیز
شیرینی بالزآیز
آرد : ۲ پیمانه
شیر: یک چهارم پیمانه
تخم مرغ درشت : ۲عدد - ریز : ۳ عدد
کره یا روغن : ۱ پیمانه
پودر نارگیل : ۱ پیمانه
پور شکر : یک چهارم پیمانه
نمک : یک هشتم ق چ
وانیل : یک دوم ق چ
ب پ : ۱ ق چ
دراژه : مقداری
پودر شکر و روغن - هم دمای محیط - را با همزن می زنیم تا شکل کرم بشه
یکی یکی تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا صاف و یکدست بشه
شیر را اضافه می کنیم و دوباره هم میزنیم
آرد الک شده و بیکینیگ پودر را باهم مخلوط می کنیم و یک دفعه روی مایه می ریزیم
با قاشق هم میزنیم تا مواد با هم مخلوط بشن
مواد رو توی ظرف پیرکس بزرگ پهن می کنیم و روی سطح اونو با نارگیل می پوشونیم
دراژه رو تو فواصل معین رو شیرینی مون می ذاریم - اگه دراژه رنگی باشه تو فر می ترکه !-
فر رو در کمترین دماش - ۱۲۵ - حدود ۲۰ دقیقه می ذاریم . با چنگال امتحانش می کنیم هر وقت به چنگال نچسبید آماده است ...
نوش جان