شیرینی_مربایی مخصوص_عید_نوروز 🎐
🔴مواد لازم برای۱۲ نفر🔴 🍫
کره نرم شده ۱/۲ پیمانه
شکر ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
وانیل ۱/۳ قاشق چای خوری
آرد ۱,۱/۳ پیمانه
مربای میوه ۳-۲ قاشق غذا خوری
🔴طرز تهیه🔴 🍩
۱- ابتدا فر را روی دمای 375 درجه ی فارنهایت از پیش گرم کنید.
۲- آرد را الک کرده و کنار بگذارید.
۳- در یک کاسه ی متوسط، کره را با شکر آن قدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.
۴- تخم مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
۵- آرد را در چند مرحله به مخلوط اضافه کرده و در هر مرحله مخلوط را خوب هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود.
اگر خمیر، خیلی نرم است، روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
۶- درون سینی فر، کاغذ مخصوص پخت را، قرار دهید.
۷- خمیر را به اندازه توپ های 2/5 سانتی متری تقسیم کنید و با فاصله 6 سانتی متری از هم، درون سینی فر بچینید.
۸- وسط هر شیرینی را با انگشت یا هر وسیله ای که به سایز انگشت باشد، گود کنید و درون آن را با مربای میوه از هر طعمی که دوست دارید، پُر کنید.
۹- شیرینی ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند حرارت داده سپس، فر را خاموش کرده و صبر کنید تا شیرینی ها خنک شوند.