خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۱۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    باسلوق ژله ای

     پودر ژله یک بسته نشاسته یک چهارم لیوان آب سرد یک چهارم لیوان آبجوش یک دوم لیوان ژله رو با آبجوش شفاف میکنم میذارم سرد شه با نشاسته رو داخل آب سرد حل میکنم و شکر یک پیمانه اسانس پرتغال سه قطره همه مواد و با هم روی حرارت ملایم میذاریم تا غلیظ غلیظ شه بعد یکمی که خنک شد داخل ظرف پیرکس مستطیلی که کمی با روغن مایع چربش کردم میریزم و داخل یخچال 6 ساعت تا سفت بشه بعد با چاقو لوزی برشش میدیم و داخل پودر نارگیل میغلطانیم

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان