خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ماكارون به لیمو 

    مواد لازم:  سفیده تخم‌مرغ 3 عدد  شكر دانه‌ریز  40 گرم  پودرشكر 180 گرم  پودربادام 125 گرم  رنگ آبی، اسانس لیمو از هر كدام چند قطره

    روش تهیه: 

    1. برای تهیه خمیر ماکارون فر را اگر گازی بود روی 150 و اگر برقی بود روی 140 درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده گرم می‌كنیم. 

    2. كف سینی فر را كاغذ روغنی پهن كرده، آن را چرب می‌كنیم.  ابتدا سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی هم می‌زنیم تا پف كند. سپس آرام‌آرام شكر دانه ریز را به سفیده اضافه كرده، به هم‌زدن ادامه می‌دهیم تا حالت فومی شكل پیدا كند. 

    3. پودرشكر و پودربادام را با یكدیگر آسیاب كرده و خوب مخلوط می‌كنیم و توجه داریم كه به واسطه چربی بادام مخلوط ما حالت خمیری شكل پیدا نكند. رنگ و اسانس را نیز به مواد اضافه كرده و مواد خشك را در سه مرحله توسط لیسك به خورد سفیده‌ها می‌دهیم. یك ماسوره ساده به قطر دو سانتی‌متر داخل كیسه قیف قرار می‌دهیم. 

    4. مایه را داخل قیف ریخته دایره‌هایی به قطر سه تا چهار سانتی‌متر از مایه روی كاغذ می‌گذاریم. سینی را چند بار روی میز می‌كوبیم و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط استراحت می‌دهیم تا رویه ماكارون‌ها حالت چسبنده نداشته باشد سپس آن را به مدت 20 دقیقه روی پنجره وسط فر قرار می‌دهیم. بین ماكارون‌ها از مخلوط خامه، مارمالاد به (بدون شهد) وچند قطره آب لیموترش استفاده می‌كنیم. 

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان