شیرینی
رول_سیب_و_دارچین
سیب درختی 2 عدد
گردو خرد شده 1/2 پیمانه
2 ق چ پودر دارچین
پودر قند 1/2 پیمانه
روغن مایع و کره 1/2 پیمانه
به میزان لازم خمیر یوفکا
سیب هارا بعداز اینکه پوست گرفتید خرد کنید و با پودر قند و دارچین و
گردو خرد شده مخلوط کنید و بمدت 10 دقیقه کنار بگذارید
خمیر یوفکا را پهن کنید و باندازه 1 قاشق غذاخوری از مخلوط سیب و گردو روی آن بریزید و یوفکا را رول کنید
تمام رول ها را آماده کرده و با قلمو چرب می کنیم بعد در سینی در فر از قبل گرم شده بادمای 180 c تا زمانیکه رول ها طلایی شود قرار می دهیم
از فر خارج کرده اجازه می دهیم تا کمی خنک شود وبا پودر قند ودارچین تزیین می نماییم.