خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۳۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    شيريني گردويي دارچيني 

    مواد لازم: 

    آرد 225 گرم 

    كره 185 گرم 

    شكر 110 گرم 

    زرده تخم مرغ يك عدد 

    رنده پوست ليمو ترش يك عدد 

    دارچين يك قاشق غذا خوري 

    كشمش 80 گرم 

    گردوي خرد شده 50 گرم 

    بيكينگ پودر يك قاشق غذا خوري 



    طرز تهيه: 
    - كره نرم شده را با رنده پوست ليمو ترش و شكر و زرده تخم مرغ با همزن برقي هم مي زنيم. 

    - دارچين و آرد و بيكينگ پودر را از الك رد مي كنيم و كشمش و گردوي خرد شده را اضافه مي كنيم. 

    - خمير را در ظرفي گذاشته و در يخچال به مدت 30 دقيقه قرار مي دهيم. 

    - فر را با حرارت 200 درجه سانتيگراد گرم كرده و خمير را به صورت توپ هاي كوچك در مي آوريم و كمي گردوي خرد شده روي آن ها مي ريزيم. 

    - سيني فر را چرب مي كنيم يا كاغذ روغني انداخته و توپ هاي كوچك را به فاصله 4 سانتي متر كنار هم مي چينيم. 

    زمان پخت مدت 12 الي 15 دقيقه مي باشد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان