خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    طرز تهيه راحت الحلقوم


    مواد لازم:

    يك فنجان
    نشاسته

    5/1 فنجان
    شكر

    يك چهارم قاشق چايخوري
    جوهر ليمو

    3 فنجان
    آب

    نصف فنجان
    پودر نارگيل

    يك قاشق سوپخوري
    پودر پسته




    طرز تهيه:
    نشاسته را در 2 فنجان آب سرد حل كرده ، مي گذاريم ته نشين شود. سپس آب روي آن را بر مي داريم و بقيه را در قابلمه مي ريزيم. 3 فنجان آب به نشاسته اضافه كرده و با شكر و جوهر ليمو روي حرارت ملايم قرار مي دهيم . مرتب آن را به هم مي زنيم تا مايع بپزد، طوريكه از ديواره ي قابلمه جدا شود و مثل توپ در وسط ظرف قرار گيرد. در قالب كم عمقي كمي پودر نارگيل ريخته و مايع راحت الحقوم را روي آن مي ريزيم و بقيه پودر نارگيل را روي مايع مي ريزيم . سپس با دست آن را در كف قالب پهن مي كنيم و مي گذاريم تا كاملاً خنك شود.

    سپس با قيچي آن را به صورت مربع يا مستطيل يا لوزي برش داده و برش ها را در بقيه پودر نارگيل مي غلتانيم . راحت الحلقوم ها را در ظرفي چيده و روي آنها پودر پسته مي پاشيم.

    تذكر:
    1 در صورت تمايل مي توانيد به جاي پودر نارگيل از آرد استفاده كنيد.
    2- براي معطر كردن راحت الحقوم مي توانيد از كمي گلاب استفاده كنيد
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان