خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۲۱:۱۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    باقلوا گردویی

    برای تهیه خمیر باقلوا:

    اردسفید 1 پاکت نیم کیلویی

    تخم مرغ دو عدد

    ماست 1لیوان

    نمک وشکر هر کدام 1قاشق مربا خوری 

    خیر مایه 2قاشق مربا خوری

    مواد داخل باقلوا:

    گردوچرخ کرده نیم کیلو

    قندوقو پسته 300گرم 

    دارچین 5قاشق غذاخوری

    هل ساییده شده 5عدد

    پودر نارگیل و پودر پسته برای تزیین

    خاک قند 100گرم

     برای هر لایه:

    کره 250گرم اب شده

    500گرم نشاسته

    مواد داخل باقلوا را باهم مخلوط میکنیم

    مواد خمیر هم  مخلوط میکنیم و ورز میدیم یه خمیر یکدست بدست بیاد

    نیم ساعت در محیط گرم قرار میدیم

    خمیرو به 18 قسمت تقسیم میکنیم

    و هرقسمت رو با وردنه و نشاسته پهن میکنیم

    تا نازنک بشه

    و بعد سینیه فر رو روغن میمالیم

    برای پایه

    هر4 خمیرپهن شده  و با وردنه ورز میدیم البته بین هر لایه مقداری نشاسته پاشیده شود

    هر 4تا خمیر که حالا 1خمیر است در سینی فر قرار میدیم تا تمام سطح سینی رو بگیره و بعد  سطح خمیروکره اغشته میکنیم و بعد مواد داخل باقلوا

    لایه دوم 3خمیر و کره و مواد 

    لایه اخر 2خمیر

    بعد با چاقو برش میدیم

    بعد کره رو اضافه میکنیم روی سطح و در فر میگذاریم تا پخته و 

    شیره اول رو که شامل اب شکر زعفران گلاب رو روی حرارت میگذاریم تا قوام خود راحفظ  کند و 

    برای شیره دوم که شیر و شکر و عسل است میگذاریم

    بجوشد

    وغلظت خاص خود را پیدا کند د اخر وقتی باقلوا پخت هر دو شیره رو اضافه میکنیم

    و 20بعد باید تو شیره بمونه و بعد صرف بشه  

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان