#شیرینی_پا_درازی
این شیرینی مشهدی هست و طرفدارای خاص خودش رو داره و معمولا برای عید استفاده میشه
✍مواد لازم :
🔸تخم مرغ:2عدد
🔸آرد برنج:125 گرم
🔸پودر شکر:150گرم
🔸آرد گندم:125گرم
🔸پودر هل:1چهارم قاشق چایخوری
🔸آرد نخودچی:150گرم
🔸کره:250گرم
🔸تخم مرغ اضافی ،کنجد،پودر پسته ،آب زعفران و روغن مایع برای تزیین
✍طرز تهیه :
1. کره نرم شده و پودر شکر رو با هم مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید.تقریبا 5 دقیقه مواد رو مخلوط کنید تا شکر داخل کره حل بشه.تخم مرغها رو که نیم ساعت داخل دمای اتاق بودن رو یکی یکی به مواد اضافه کنید و با همزن خوب یکنواخت کنید.
2. پودر هل رو هم به مواد اضافه کنید .هر 3 آرد رو داخل ظرف جداگانه با هم مخلوط کنید و 3بار اونها رو الک کنید این کار خیلی در کیفیت شیرینی موثره پس لطفا کمتر از 3بار الک نکنید.آرد الک شده رو کم کم به مواد اضافه کنید و خوب با دست مواد رو ورز بدید.خمیر اماده شده رو داخل نایلون قرار بدید و 1ساعت اجازه بدید داخل یخچال استراحت کنه.
3. بعد از زمان همون نایلون رو روی سطح باز کنید و خمیر رو روی اون باز کنید.یه نایلون دیگه روی خمیر قرار بدید و با وردنه خمیر رو باز کنید.حالا نایلون رویی رو بردارید و خمیر رو به شکل دراز تقریبا مثل شیرینی زبان قالب بزنید.
4. حالا دوباره نایلون رو روی شیرینی ها بندازید و باکفگیر کمی روی اونها رو فشار بدید تا پهن بشن.خمیر های آماده شده رو روی کاغذ روغنی یا سینی چرب شده فر بچینید و .در ظرف جدا گانه ای 1عدد تخم مرغ(اضافه) و مقداری زعفران رو با هم مخلوط کنید وبهش کمی روغن مایع اضافه کنید و سطح شیرینی ها رو با اون برس بزنید.
5. حالا با چنگال روی شیرینی ها خطوط عمودی ایجاد کنید و مثداری کنجد روش بپاشید و بذارید شیرینی ها داخل فری که از قبل با دمای 350درجه فارنهایت گرم شده قرار بگیره تا طلایی بشه.
✍ نکات:
1)اگر دوست دارید به جای هل از زنجبیل ساییده استفاده کنید.
2)میتونید به جای هل از وانیل هم استفاده کنید.
3)اگر دوست دارید مقداری زعفران داخل شیرینی هم بریزید.
نوش جان
-------------------------