خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۰۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی_توئيل 

    نازک و ترد فرانسوی است.که علت نامگذاری آن شباهت به سفالهای منحنی است.

    سفیده تخم مرغ 2 عدد

    شکر 60 گرم

    کره 35 گرم

    آرد 35 گرم

    شکلات ذوب شده

    شکلات را ذوب کرده و طرح مارپیچ را روی کاغذ روغنی با شکلات میکشیم.میگذاریم تا سفت شود.

    کره را ذوب کرده میگذاریم تا خنک شود.سفیده و شکر را با همزن میزنیم.کره و آرد را اضافه میکنیم. 1 ق م از مواد روی مارپیچ شکلاتی ریخته و پشت قاشق صاف میکنیم.ضخامت مواد نباید زیاد باشد.

    فر 170 درجه به مدت 8 تا 10 دقیقه

    بعد از پخت بلافاصله با همون حالت داغ روی وردنه گذاشته تا شکل منحنی بگیرد.پس از سرد شدن از کاغذ روغنی جدا میکنیم.

    برای اینکه توئيل به کاغذ نچسبه یا از کاغذ روغنی مرغوب و خارجی استفاده کنید یا کاغذ روغنی را با کره چرب کنید بعد طرح مارپیچ را بکشید. 

    انواع کیک و شیرینی

    ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۱۵/۱۲/۱۳۹۴   ۱۲:۰۸
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان