شیرینی_توئيل
نازک و ترد فرانسوی است.که علت نامگذاری آن شباهت به سفالهای منحنی است.
سفیده تخم مرغ 2 عدد
شکر 60 گرم
کره 35 گرم
آرد 35 گرم
شکلات ذوب شده
شکلات را ذوب کرده و طرح مارپیچ را روی کاغذ روغنی با شکلات میکشیم.میگذاریم تا سفت شود.
کره را ذوب کرده میگذاریم تا خنک شود.سفیده و شکر را با همزن میزنیم.کره و آرد را اضافه میکنیم. 1 ق م از مواد روی مارپیچ شکلاتی ریخته و پشت قاشق صاف میکنیم.ضخامت مواد نباید زیاد باشد.
فر 170 درجه به مدت 8 تا 10 دقیقه
بعد از پخت بلافاصله با همون حالت داغ روی وردنه گذاشته تا شکل منحنی بگیرد.پس از سرد شدن از کاغذ روغنی جدا میکنیم.
برای اینکه توئيل به کاغذ نچسبه یا از کاغذ روغنی مرغوب و خارجی استفاده کنید یا کاغذ روغنی را با کره چرب کنید بعد طرح مارپیچ را بکشید.
