شیرینی_عید_بدون_فر
#شیرینی_میکادو
مواد لازم
آرد : 250 گرم
روغن مایع :یک پیمانه (160گرم )
کره :صد گرم
پودر شکر :300گرم
پودر کاکائو :دو قاشق غذاخوری سرپر
نان میکادو :پنج ورق
مواد لازم برای روی میکادو:
شکلات رنده شده :100گرم
کره :30گرم
پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه
ابتدا آرد را روی حرارت ملایم حدود نیم ساعت تفت می دهیم تا بوی آرد بو داده شده بلند بشه.
در این مرحله روغن مایع را اضافه می کنیم و خوب آرد وروغن را مخلوط می کنیم تا یکنواخت بشه .
سپس مخلوط آرد وروغن را از روی حرارت برمی داریم و و کره وپودر کاکائو را به آن اضافه می کنیم وخوب مخلوط می کنیم.
در آخر پودرشکر را به مواد اضافه می کنیم،اگر مخلوط شما کمی سفت بود می تونید کمی کره به آن اضافه کنید تا مخلوط روان تر بشه .ولی معمولا نیازی نیست.
حالا در این مرحله مواد رو که هنوز گرم هست را به چهار قسمت تقسیم می کنیم و یک قسمت مواد را روی نان میکادو کاملا صاف می کنیم تا همه قسمت های نان کاملا با مواد پوشیده بشه و سپس نان بعدی را کاملا روی آن فشار می دهیم (البته با احتیاط تا نان خرد نشه ) تا کاملا به نان زیری بچسبد
این روش را ادامه می دهیم تا ورقه آخر را که کاملا روی مواد فشار می دهیم و آن را حدود دو ساعت در یخچال می گذاریم .می تونیدیک سلفون روی آن بکشید و یک شی سنگین روی میکادو قرار دهید تا مطمئن باشید میکادو کاملا منسجم بشه .
شکلات رنده شده وکره را روی بخار کتری می گذاریم تا به روش بن ماری آب بشه .سپس شکلات آب شده را روی میکادو می ریزیم وسریع روی ان پودر پسته می پاشیم.
حدود یک ربع صبر می کنیم و سپس به هر شکلی دوست داشتیم آن را برش می زنیم.
اگر دوست داشتید می تونید نصف آن را با شکلات سفید آب شده پوشش بدهید و به صورت یک درمیان در شیرینی خوری بچینیم.
نکته ها:
تا مواد شما گرمه باید روی نونها بکشید والّا کارتون سخت میشه،سرعت عمل مهمه.
میتونید بجای پودر شکر از پودر قند هم استفاده کنید.
میتونید دو سه قاشق از پودر قندتون رو کم کنید و بجاش از قوتو که مال کرمانه استفاده کنید که مزه جدیدی میشه.