خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۵۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی گردویی سه مغز

    مواد لازم

    کره (خردشده) - 225 گرم

    شکر (نرم و دانه ريز) - 100 گرم

    پنير خامه اي - 90 گرم

    وانيل شکري - 1 قاشق چايخوري

    آرد نول (الک شده) - 300 گرم

    نمک – 4/1 قاشق چايخوري

    مغز گردو (خردشده) - 200 گرم

    مغز پسته (خردشده) - 100 گرم

    مغز بادام (خردشده) - 100 گرم

    شکلات (ذوب شده) - مقداري براي تزيين

    روش تهیه:

    1. در ظرفي، کره، شکر، پنير خامه اي و وانيل را با همزن برقي، هم بزنيد تا تغييررنگ دهد؛

    2. در ظرفي ديگر، آرد نول و نمک را مخلوط و الک کنيد، سپس آن را به مخلوط پنير بيفزاييد و مجدداً با همزن برقي، هم بزنيد. نيمي از گردو را به مخلوط بالا اضافه کرده و هم بزنيد تا خمير يکدستي حاصل شود. خمير را در ظرف درداري گذاشته و به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد؛

    3. فر را از 15 دقيقه قبل، روي حرارت 180 درجه سانتيگراد تنظيم و گرم کنيد. خمير آماده شده را با وردنه روي سطح آردپاشي شده باز کنيد؛

    4. پسته، بادام و بقيه گردو را روي خمير ريخته و آن را رول کنيد. رول آماده شده را به مدت يک ساعت در فريزر قرار دهيد تا کاملاً خود را بگيرد؛

    5. پس از اين مدت، رول را از فريزر خارج کرده و آن را با فاصله يک سانتيمتر از يکديگر برش دهيد، سپس آنها را در سيني فر چيده و به مدت تقريبي 15 دقيقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهيد تا بپزند. پس از پخت، شيرينيها را از فر خارج کرده، روي آنها را با شکلات ذوب شده تزيين و سرو کنيد

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان