شیرینی گردویی سه مغز
مواد لازم
کره (خردشده) - 225 گرم
شکر (نرم و دانه ريز) - 100 گرم
پنير خامه اي - 90 گرم
وانيل شکري - 1 قاشق چايخوري
آرد نول (الک شده) - 300 گرم
نمک – 4/1 قاشق چايخوري
مغز گردو (خردشده) - 200 گرم
مغز پسته (خردشده) - 100 گرم
مغز بادام (خردشده) - 100 گرم
شکلات (ذوب شده) - مقداري براي تزيين
روش تهیه:
1. در ظرفي، کره، شکر، پنير خامه اي و وانيل را با همزن برقي، هم بزنيد تا تغييررنگ دهد؛
2. در ظرفي ديگر، آرد نول و نمک را مخلوط و الک کنيد، سپس آن را به مخلوط پنير بيفزاييد و مجدداً با همزن برقي، هم بزنيد. نيمي از گردو را به مخلوط بالا اضافه کرده و هم بزنيد تا خمير يکدستي حاصل شود. خمير را در ظرف درداري گذاشته و به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد؛
3. فر را از 15 دقيقه قبل، روي حرارت 180 درجه سانتيگراد تنظيم و گرم کنيد. خمير آماده شده را با وردنه روي سطح آردپاشي شده باز کنيد؛
4. پسته، بادام و بقيه گردو را روي خمير ريخته و آن را رول کنيد. رول آماده شده را به مدت يک ساعت در فريزر قرار دهيد تا کاملاً خود را بگيرد؛
5. پس از اين مدت، رول را از فريزر خارج کرده و آن را با فاصله يک سانتيمتر از يکديگر برش دهيد، سپس آنها را در سيني فر چيده و به مدت تقريبي 15 دقيقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهيد تا بپزند. پس از پخت، شيرينيها را از فر خارج کرده، روي آنها را با شکلات ذوب شده تزيين و سرو کنيد