خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۱۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    بیسکویت_کدو_حلوایی 

    مواد لازم برای۴ نفر

    روغن کانولا   ۱/۴ پیمانه

    نمک   ۱/۲ قاشق چای خوری

    جوش شیرین   ۱/۴ قاشق مربا خوری

    بیکینگ پودر   ۱ قاشق غذا خوری

    آرد   ۲ پیمانه

    سرکه سیب   ۱ قاشق مربا خوری

    شیر   ۳/۴ پیمانه

    پوره کدو حلوایی   ۱/۲ پیمانه

    کره نرم شده  ۵ قاشق غذا خوری

    شکر   ۳/۴ پیمانه

    دارچین   ۱ قاشق مربا خوری

    هل پودر شده  ۱/۲ قاشق مربا خوری

    مواد اولیه برای رویه    0

    پودر شکر   ۱/۲ پیمانه

    دارچین   ۱/۲ قاشق مربا خوری

    وانیل‏    به مقدار لازم

    شیر   ۲ قاشق غذا خوری

    طرز تهیه

    ۱- در ابتدا فر را روی ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید. ظرف مناسب را کمی چرب کنید.

    ۲-  سه چهارم پیمانه شیر و سرکه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید تا ببُـرد. سه چهارم پیمانه شکر، دارچین و هل را با هم مخلوط کنید.

    ۳- در کاسه بزرگی، آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید.

    ۴-  در کاسه ای، مخلوط شیر، پوره کدوحلوایی، روغن و ۲قاشق مرباخوری شکر را با هم خوب مخلوط کنید.

    ۵-  مواد خیس شده را با مواد خشک مخلوط کنید. سپس با دست های کمی آغشته به آرد، خمیر را ورز دهید به حدی که به دست نچسبد.

    ۶- آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر حالت چسبندگی خود را از دست بدهد. کمی آرد روی سطح میز بپاشید و با وردنه به شکل مستطیل باز کنید.

    ۷- کره نرم را به تمامی سطح خمیر بمالید، مخلوط شکر را روی آن بپاشید و خمیر را لوله کنید.

    ۸-  لوله را به ۱۲قسمت برش بزنید و روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید. سینی را به مدت ۱۵ تا ۱۸دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی بپزد.

    ۹- مخلوط شیر، پودر دارچین و وانیل را با هم مخلوط کنید و روی شیرینی داغ بریزید و سرو کنید.

    سایر نکات

    1)میتوانید از پوره به همراه عسل در بین مواد استفاده كنید

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان