خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۲۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کاپ کیک دبل چاکلت 

    کاپ کیک را این بار به صورت دبل چاکلت درست کنید

    کاپ کیک یکی از خوشمزه ترین انواع شیرینی و کیک است که طرفداران زیادی دارد. یکی از خوشمزه ترین انواع کاپ کیک، کاپ کیک شکلاتی است.

     

    مواد لازم برای کاپ کیک دبل چاکلت :

     آرد 150 گرم

    پودر کاکائو  160 گرم

     شکر  125 گرم

     شیر  350 میلی‌لیتر

    تخم‌مرغ زده شده 2 عدد

    کره آب شده 150 گرم

    بکینگ پودر 4 قاشق چایخوری سرصاف

    وانیل 1/8 قاشق چایخوری

    شکلات چیپسی به میزان لازم (حدودا 150 گرم)

    خمیر فوندانت جهت تزیین به میزان لازم

    روش تهیه کاپ کیک دبل چاکلت :

    آرد، بکینگ‌پودر، وانیل و پودر کاکائو را در ظرفی الک کنید. شکر را به آن اضافه کرده، در مرکز آن یک گودی ایجاد کنید. شیر، تخم‌مرغ و کره ذوب شده را هم بیفزایید و به مدت 3 الی 4 دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

    بعد چیپس شکلات را اضافه کنید و مواد را درون قالب‌های کاغذی مخصوص کاپ‌کیک بریزید. سه چهارم هر قالب کاغذی را پر کنید و در فر 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 الی 25 دقیقه بگذارید.

    5 دقیقه بعد از خارج کردن کاپ کیک‌ها از فر می‌توانید از کاغذ جدا کنید و در کاپ‌های تزیینی بچینید یا به دلخواه با فوندانت و گل‌های شکری روی کاپ‌ کیک‌های شکلاتی را تزیین کنید. از خامه فرم گرفته شکلاتی یا پودرقند هم می‌توانید برای تزیین استفاده کنید. فقط به خاطر داشته باشید، کاپ‌کیک‌ها باید کاملا خنک شوند و سپس تزیین کنید.

    نکته:

    به دلخواه می‌توانید علاوه بر چیپس شکلات از گردوی خردشده یا فندق تست شده نیز برای درون کاپ‌کیک‌ها استفاده کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان