خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    خامه زده شده

    مواد اوليه :
    خامه پر چرب .................. 1 ليتر پودر شكر ...................... 250 گرم وانيل ............................ نصف قاشق چايخوري

    دستور پخت :
    خامه و پودر شكر را جدا از هم داخل فريزر گذاشته تا كاملا سرد شود ولي يخ نزد . سپس خامه و را داخل ميكثر مي ريزيم و پودر شكر را اضافه مي كنيم بعد وانيل را اضافه مي كنيم ، ميكثر را از درجه ( سرعت ) پايين شروع كرده و تا درجه آخر ادامه مي دهيم تا كاملا سفت شود . اگر مي خواهيد براي مدت نگهداري كنيد كوتاه نگهداري كنيد داخل يخچال بگذاريد و اگر مدت طولاني بخواهيد بايد داخل فريزر بگذاريد.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان