۱۳:۲۱ ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
خامه زده شده
مواد اوليه :
خامه پر چرب .................. 1 ليتر پودر شكر ...................... 250 گرم وانيل ............................ نصف قاشق چايخوري
دستور پخت :
خامه و پودر شكر را جدا از هم داخل فريزر گذاشته تا كاملا سرد شود ولي يخ نزد . سپس خامه و را داخل ميكثر مي ريزيم و پودر شكر را اضافه مي كنيم بعد وانيل را اضافه مي كنيم ، ميكثر را از درجه ( سرعت ) پايين شروع كرده و تا درجه آخر ادامه مي دهيم تا كاملا سفت شود . اگر مي خواهيد براي مدت نگهداري كنيد كوتاه نگهداري كنيد داخل يخچال بگذاريد و اگر مدت طولاني بخواهيد بايد داخل فريزر بگذاريد.