خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    شكلات خلال نارنج

    مواد اوليه :
    500 گرم خلال نارنج يا پرتقال
    500 گرم شكر
    300 گرم شكلات تخته اي قهوه اي
    40 گرم روغن جامد

    دستور پخت :
    خلال نارنج را يك بار مي جوشانيم تا پخته شود. بعد به مدت 24 ساعت در آب سرد مي ريزيم، در اين مدت 4 بار آب خلال را عوض مي كنيم تا تلخي آن كاملا گرفته شود.
    نيم كيلو شكر را در 300 گرم آب ريخته، روي حرارت مي گذاريم و هم مي زنيم تا شكر حل شود و چند جوش بزند. سپس خلال نارنج را به آن افزوده و حدود 20 دقيقه روي حرارت ملايم مي گذاريم تا شيره آن قوام بيايد پس ار سرد شدن مربا آن را در صافي مي ريزيم تا شربت آن گرفته شود. سپس كم كم به شكلات ذوب شده* افزوده و بعد با چنگال بر مي داريم. اين مواد را روي كاغذ روغني چرب شده قرار مي دهيم و روي آن پودر پسته مي پاشيم و در يخچال مي گذاريم تا كاملا ببندد.
    *شكلات تخته اي را در كاسه اي فلزي رنده كرده و با روغن جامد مخلوط مي كنيم و هم مي زنيم. سپس روي بخار آب سماور يا كتري مي گذاريم و مرتب هم مي زنيم تا شكلات روان شود.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان