۱۳:۲۱ ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
كيك اسفنجي
مواد اوليه :
تخم مرغ........................... 5 عدد
شكر ...............................200 گرم
آرد ...............................210 گرم
آب ولرم.........................20 گرم
پكينگ پودر.................... 1 قاشق سوپخوري
وانيل ............................ نصف قاشق چايخوري
دستور پخت :
زرده ها را از سفيده جدا كنيد سپس سفيده را داخل ميكثر بزنيد و شكر را كم كم اضافه كنيد تا كاملا فرم بگيرد و بعد زرده رابه مخلوط اضافه كرده و يك دقيقه با ميكثر بزنيد و سپس از ميكثر خارج كرده و داخل يك ظرف بزرگتر بريزيد و آرد و پكينگ پودر و وانيل را مخلوط كنيد و كم كم به مخلوط زرده و سفيده اضافه كنيد و بعد از آن آب را اضافه كنيد و زياد به هم نزنيد چون كيك سفت مي شود بعد از آماده شدن مايع سيني فر را چرب كرده و يك ورقه كاغذ در كف سيني بگذاريد و مايع را تا نصف ظرف پر كنيد و دقت كنيد بطور يكنواخت در ظرف پخش شود .
درجه فر200 درجه سانتيگراد
مدت پخت 25 الي 30 دقيقه