خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    كيك اسفنجي

    مواد اوليه :
    تخم مرغ........................... 5 عدد
    شكر ...............................200 گرم
    آرد ...............................210 گرم
    آب ولرم.........................20 گرم
    پكينگ پودر.................... 1 قاشق سوپخوري
    وانيل ............................ نصف قاشق چايخوري

    دستور پخت :
    زرده ها را از سفيده جدا كنيد سپس سفيده را داخل ميكثر بزنيد و شكر را كم كم اضافه كنيد تا كاملا فرم بگيرد و بعد زرده رابه مخلوط اضافه كرده و يك دقيقه با ميكثر بزنيد و سپس از ميكثر خارج كرده و داخل يك ظرف بزرگتر بريزيد و آرد و پكينگ پودر و وانيل را مخلوط كنيد و كم كم به مخلوط زرده و سفيده اضافه كنيد و بعد از آن آب را اضافه كنيد و زياد به هم نزنيد چون كيك سفت مي شود بعد از آماده شدن مايع سيني فر را چرب كرده و يك ورقه كاغذ در كف سيني بگذاريد و مايع را تا نصف ظرف پر كنيد و دقت كنيد بطور يكنواخت در ظرف پخش شود .
    درجه فر200 درجه سانتيگراد
    مدت پخت 25 الي 30 دقيقه
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان