خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۲۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    سوهان عسلي با خلال بادام

    مواد اوليه :
    شكر ......................... 200 گرم
    آب .........................50 گرم
    كره ........................ 2 قاشق چايخوري
    عسل ..................... 4 قاشق چايخوري
    زعفران آب شده ...... 1 قاشق غذاخوري
    خلال بادام ..............100 گرم

    دستور پخت :
    شكر و آب را روي گاز با حرارت تند گذاشته وقتي كه جوش آمد كره و عسل را اضافه نموده و بگذاريد بجوشد تا جاييكه آب سوهان بخار شده و قوام بيايد بطوريكه اگر كمي از ان را زير دندان بگذاريد خورد شود و بعد خلال بادام را اضافه كرده آنرا هم بزنيد تا خلال ها كمي طلايي شوند سپس زعفران را اضافه كرده پس از لحظه اي از روي اجاق برداشته و به وسيله قاشق و نوك كارد آنرا روي سيني چرب شده به اندازه هاي كوچك ريخته و خلال پسته روي آن بريزيد پس از سرد شدن به وسيله كارتك لز سيني جدا كرد در ظرف هاي در بسته نگهداري كنيد.
    توجه داشته باشد كه سوهان را نبايد زياد هم بزنيد چون در نتيجه اين عمل سوهان رس مي كنيد يعني شكرك مي بندد. و اگر شعله گاز كم يا زياد شود و در حرارت نوسان ايجاد شود سوهان رس مي كنيد.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان