۱۳:۲۲ ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
كيك يزدي
مواد اوليه :
تخم مرغ ............................6 عدد
آرد .................................600 گرم
شكر ...............................400 گرم
ماست ............................300 گرم
روغن مايع ......................350 گرم
بكينگ پودر ...................30 گرم
هل ............................... 1 قاشق چايخوري
وانيل ............................ نصف قاشق چايخوري
دستور پخت :
تخم مرغها را درون ظرف مي شكنيم و به مدت 10 دقيقه با مفتول دستي يا ميكثر مي زنيم تا تخم مرغ ها يكدست شوند و به ترتيب شكر ، ماست ، هل و وانيل را اضافه مي كنيم . سپس آرد را با الك كم كم اضافه نموده تا خمير نرمي بدست آيد . خمير را در قيف با ماسوره ساده ريخته و در قالب مي ريزيم بطوريكه نصف قالب از مواد پر شود. قالب ها را داخل سيني فر گذاشته و با قاشق چرب داخل مواد به صورت بعلاوه (+) مي زنيم و سپس داخل فر قرار مي دهيم .
درجه فر 230 درجه سانتيگراد
مدت پخت 20 دقيقه