شیرینی قهوه
روغن مایع 110 گرم
کره 125 گرم
تخم مرغ درشت یک عدد
پودر قند نصف پیمانه
نشاسته ذرت یک پیمانه
قهوه ترک یک ق غ
سرکه یک ق غ
بکینگ پودر 2 ق چ
آرد بمیزان لازم
انواع مغزها برای تزئین،
نوتلا یا بریلیو بین بیسکوئیت ها
ابتدا کره و پودرقند رو با هم زن میزنیم
تا پوک بشه و بعد تخم مرغ رو اضافه میکنیم و میزنیم تا تخم مرغ جذب مواد بشه در اخر روغن مایع و سرکه رو اضافه میکنیم
دو سه ق غ ارد رو با بکینگ پودر مخلوط میکنیم و داخل مواد میریزیم
بقیه ارد رو تا زمانی که خمیر لطیفی بدست بیاد اضافه میکنیم (از ریختن ارد زیاد خودداری کنید)
خمیر رو به دو قسمت تقسیم میکنیم
یک قسمت رو قهوه میزنین، و بقیه ساده
قالب میزنیم روی کاغذ روغنی در سینی فر میچینیم و در طبقه ی وسط بمدت ده تا 15 دقیقه در دمای 175 درجه میپذیم