خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۲۳:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کلمپه کرمان 

     مواد لازم 

    روغن جامد: ۲ پیمانه

    آرد سفید گندم: ۵ پیمانه

    زرده تخم مرغ: ۲ عدد

    شیر پاستوریزه: ۱ پیمانه

    بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری

    کنجد: مقداری برای تزیین

     مواد لازم برای مخلوط خرما:

    خرما: ۵۰۰ گرم

    روغن جامد: یک دوم پیمانه

    گلاب: مقداری

     طرز تهیه 

    ابتدا خرما را پوست گرفته، هسته آن را جدا کنید و در غذا سازه پوره کنید. روغن و گلاب را نیز به خرما اضافه کنید (گلاب به حدی باشد که مایه شل نشود).

    روغن را ذوب کرده و با آرد مخلوط کنید. زرده تخم مرغ ها  را با همزن بزنید. سپس همراه با شیر  و بیکینگ پودر به مخلوط آرد و روغن اضافه کنید. در صورتی که خمیر شل بود، کمی آرد اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود و به دست نچسبد. به مدت ۳۰ دقیقه به خمیر استراحت دهید. بعد خمیر را روی سطح صافی که آرد پاشیده اید، با وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید و با قالب گرد قالب بزنید.

    روی یکی از لایه ها به اندازه یک گردوی کوچک از مخلوط خرما قرار دهید. دایره دیگری از خمیر را روی آن قرار دهید. لبه های خمیر را به هم فشار دهید تا کاملاً به هم بچسبد و با دست خمیر را پیچ دهید و با مهر شیرینی پزی روی آن را نقش بزنید. کمی کنجد روی آن بپاشید. شیرینی ها را داخل سینی شیرینی پزی قرار داده و در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه قرار دهید، تا پخته و کمی طلایی شود. سپس از فر خارج کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان