خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۵۱   ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    باقلوا_پسته

    📝مواد لازم:

    ☘پسته  :  ۵۰۰ گرم

    🍚خاک قند  :  ۲۵۰ گرم

    🌱هل  :  ۱ قاشق سوپخوری

    🍳زرده تخم مرغ  :  ۲ عدد

    🍶شیر  :  ۱ فنجان

    🍾روغن  :  ۲ قاشق سوپخوری

    🍚آرد سفید  :  ۱۷۵ گرم

    🍥بکینگ پودر  : .یک دوم قاشق مربا خوری

    🍺آب  :  ۱.۵ فنجان

    🍚شکر  :  ۵۰۰ گرم

    🍾گلاب  :  ۰.۵ فنجان

    قبل از هر کاری پسته‌ها را پوست بگیرید و خوب چرخ کنید

    ● #خمیر_لواش باقلوای پسته را به طریق ذیل آماده می‌کنیم: 

    شیر، بکینگ پودر و روغن و زرده تخم مرغ را مخلوط می‌کنیم و کم کم آرد می‌ریزیم و مرتب به‌هم می‌زنیم تا مایه خمیر شده به دست نچسبد و زیاد هم سفت نشود، بعد خمیر را خوب مالش می‌دهیم و می‌گذاریم دو سه ساعت در کیسه نایلون بماند سپس مایه پسته سبز و قند و هل کوبیده را مخلوط می‌کنیم، آنگاه روی میز کمی آرد می‌پاشیم (باقلوا را می‌توان در سینی و یا در جعبه کوچک نیم کیلوئی و یا یک کیلوئی تهیه کرد، البته خیلی راحت‌تر است که باقلوا را در جعبه تهیه نمائیم) در صورت تهیه در جعبه از خمیر گلوله‌ای به اندازه یک گردو بر می‌داریم روی میز را کمی آرد می‌پاشیم و خمیر را با نورد نازک تا حدی که ممکن است باز می‌کنیم و دقت می‌کنیم به آن فرم جعبه را بدهیم با برس مخصوص آرد روی لواش را پاک می‌نمائیم جعبه را روی لواش قرار می‌دهیم لواش را به حدی که تقریبا اطرافش نیم سانت از جعبه بزرگتر شود می‌بریم و این لواش را در جعبه می‌اندازیم و به همین طریق داخل جعبه را میتوان ۲ تا ۳ ورقه لواش انداخت ، بعد جعبه را با مایه پسته سبز و قند آماده شده پر می‌کنیم و با پشت قاشق مایه را فشار می‌دهیم تا کاملاً سفت و صاف شود کمی گلاب با دست روی پسته سبز و قند می‌پاشیم و دو تا چهار ورق لواش به طریق فوق روی جعبه می‌اندازیم و باقلوا را با کارد به‌صورت لوزی یا چهار گوش می‌بریم، بعد ۱۵۰ گرم روغن آب کرده جرم گرفته را داغ می‌کنیم و بتناسب روی جعبه می‌دهیم و جعبه‌ها را داخل سینی فر می‌چنیم و سینی را روی پنجره اول فر به‌طرف پائین با حرارت ۳۰۰ درجه می‌گذاریم تا یک ربع الی ۲۰ دقیقه بماند، بعد سینی را روی پنجره آخر فر به‌طرف بالا می‌گذاریم تا یک ربع بماند و روی باقلوا کمی طلائی رنگ شود، سینی را بیرون می‌آوریم کمی که سرد شد روی جعبه‌ها را به تناسب از شربت آماده شده می‌ریزیم (شربت باقلوا را یک مرتبه روی باقلوا نمی‌دهیم بهتر است شربت را به دفعات روی باقلوا داد تا باقلوا زیاد خمیر نشود.

    ● #شربت_باقلوا را به طریق ذیل آماده می‌کنیم: 

    شکر را با یک و نیم فنجان آب مخلوط می‌ کنیم و روی آتش می‌گذاریم تا جوش بیاید و کمی غلیظ شود گلاب را می‌ریزیم چند جوش که زد شربت را از صافی رد می‌کنیم، در صورتی‌که باقلوا مدتی ماند و خشک شد کمی شربت رقیق و گرم روی باقلوا می‌دهیم. در صورتی‌که باقلوا را در سینی تهیه کردیم باید لواش را بزرگ به اندازه سینی باز کرده و به طریق فوق عمل نمود.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان