#شیرینی_آردی_نارگیلی
بسیار خوشمزه و راحت
مواد لازم:
پودر نارگیل 1 پیمانه
پودر قند 1 پیمانه
روغن جامد ذوب شده ( لادن طلایی صاف شده) 1 پیمانه
آرد حدود 3 پیمانه ( آرد احتمالا اضافه میاد. به حدی آرد میریزیم که خمیر به دست نچسبه.)
پودر پسته برای تزیین
روغن جامد رو با دمای غیر مستقیم آب میکنیم.
پودر قند را اضافه میکنیم و هم میزنیم.
پودر نارگیل را هم اضافه میکنیم.
بعد آرد تا حدی که خمیر به دست نچسبه . همه آرد را نمیریزیم.
بعد خمیر را بین دو نایلون باز کرده و وردنه میکشیم. حدود 1 سانت ضخامت خمیر مناسبه.
بعد روی سطح خمیر پودر پسته پاشیده و با وردنه کمی روی آن میکشیم که به خمیر بچسبه و کاتر میزنیم.
داخل سینی کاغذ روغنی می اندازیم.
درجه فر 175 به مدت 15 تا 20 دقیقه
بعد از سرد شدن کامل از کاغذ جدا میکنیم.
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪