✅ شیرینی ناپلئونی متفاوت با طعم توتفرنگی😋

✍مواد اولیه :
شکر 1/2 پیمانه
پودر کاکائو 3 ق غ
پنیر خامهای 225 گرم
شیر 3 ق غ
عصاره وانیل نصف ق چ
خمیر شیرینی 2 ورق
تخم مرغ هم زده 1 عدد
توت فرنگی تازه خرد شده به مقدار دلخواه
پودر قند مقداری برای تزیین
🍜طرز تهیه
1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. دو لایه کاغذ روغنی کف سینی بچینید.
2. روی سطح صاف، آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید. خمیرها را به شش بخش مساوی تقسیم کنید و داخل سینی فر بچینید. با قلممو روی خمیرها تخم مرغ بمالید. سپس به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی شوند. خمیرها را از سینی خارج کنید و روی توری فلزی قرار دهید تا خنک شوند.
3. برای تهیه پنیر خامه ای شکلاتی، در یک کاسه متوسط، شکر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید. در کاسه ای دیگر، پنیر خامه ای، شیر و وانیل را با چنگال هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. سپس مخلوط شکر را بیفزایید.
4. برای درست کردن شیرینی ناپلئونی، 2.5 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای شکلاتی را روی هر کدام از نان ها بگذارید. روی آنها توت فرنگی خرد شده بگذارید و روی آن، یک لایه نان دیگر قرار دهید تا حالت ساندویچی به خود بگیرند و با پودر قند و توتفرنگی تزئین کنید.