خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۴۸   ۱۳۹۵/۱/۲۴
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    كيك هويج

    مواد لازم:

    آرد      1لیوان 

    شکر      1/2لیوان

    تخم مرغ      3عدد 

    هویچ رنده شده     1 لیوان 

    روغن مایع      1/2لیوان 

    گردو (نگینی خرد شده) 1/2لیوان 

    بکینگ پودر     ٢ق چ

    وانیل مقداری 

    دارچین   1 ق چ 

    طرز تهیه:  

               آرد, بکینک پودر,دارچین  را الک کرده, زرده وسفیده را جدا کرده زرده رابا شکر هم زده تا کاملا سفت  شود روغن, هویج وگردو را به زرده اضافه کرده, سفیده تخم مرغ را همزده تا سفت و پوک شود دراین مرحله  نصف ارد و نصف سفیده به مواد زرده اضافه کنید  به صورت دوراني اهسته مخلوط كنيد بعد دوباره ارد ريخته هم ميزنيم  و در اخر سفيده باقي مانده رو اضافه كنيد مواد را در قالبی که چرب کرده  وکاغذ انداخته ایم  ریخته ودر طبقه وسط فرگرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده به مدت ٤٥ دقيقه  قرار ميدهيم

    روش رو هم پودر قند و دارچين الك كنيد 

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان