#کیک_فنجونی_گلاب_و_دارچین

اینم یه کیک فنجونی دیگه که خیلی معطر و خوش طعمه
مواد لازم برای 3 تا کیک
آرد:4 قاشق آرد سرصاف
شکر:3 یا 4 قاشق صرصاف
روغن:3 قاشق غ خ
گلاب:2 قاشق مربا خ
رنگ خوراکی قرمز:مقداری یا 1/4 لیوان آب لبو
دارچین:1/3 قاشق چ خ
شکلات چیپسی یا شکلات تکه ای
تخم مرغ :1 عدد
وانیل:1/4 قاشق چ خ
بیکینگ پودر:1 قاشق مربا خوری سرصاف
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب بزنید بعد روغن و گلاب و دارچین رو اضافه کنید
بعد رنگ یا آب لبو رو اضافه کنید
ارد و بیکینگ پودر رو الک و به مایه فوق اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید
از مایه 1 قاشق تو لیوان بریزید و روش یه تیکه شکلات بذارید و باز 1 قاشق دیگه از مایه روی شکلات بریزید
طوری که 1/3 لیوان رو این مایه کیک بگیره
همه لیوان ها رو تو قابلمه بچینید و توی قابلمه آب بریزید تا وقتی که نصف لیوانا رو آب بپوشونه
و قابلمه رو بدون درب بذارید گاز با حرارت زیاد تا وقتی آب به جوش بیاد بعد در قابلمه رو با دمکنی ببندید و حرارت رو
کم کنید و 15 دقیقه زمان بدید تا بپزن و حرارت رو خاموش کنید اما تا 10 دقیقه در قابلمه رو باز نکنید
نوش جان