خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۳۶   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    مواد اولیه :
    تخم مرغ4 عدد بزرگ
    پودر کاکائو 1 و 1/4 فنجان
    نمک 1 قاشق چایخوری
    بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
    پودر اسپرسو 1 قاشق سوپخوری (مخلوط شده با 2 قاشق چایخوری آب)
    عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری
    شکر 2 و 1/4 فنجان
    کره 1 فنجان (بدون نمک،‌آب شده)
    آرد 1 و نیم فنجان برای چیز کیک :

    پنیر خامه ای 240 گرم (نرم شده)
    شکر 3 قاشق سوپخوری
    زرده تخم مرغ 1 عدد بزرگ
    طرز تهيه:
    فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید.
    در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها، پودر کاکائو، نمک، بکینگ پودر، پودر اسپرسو مخلوط شده با آب و وانیل را مخلوط کنید تا ترکیب بشوند.
    شکر و کره ی آب شده را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند سپس آرد را اضافه کنید و هم بزنید. استفاده از کاردک پلاستیکی برای این مرحله توصیه می شود. خمیر براونی را کنار بگذارید.

    در یک کاسه ی دیگر چیز کیک را آماده کنید. پنیر خامه ای، شکر و زرده تخم مرغ را با هم بزنید تا مخلوط شوند. مخلوط را داخل یک قیف یا کیسه پلاستیکی بریزید.
    یک قالب مافین نچسب را با اسپری آشپزی یا کره چرب کنید سپس 1 قاشق سوپخوری از خمیر براونی را داخل قالب های کوچک بریزید.

    مقدار مناسبی از چیز کیک را به وسیله قیف روی آن بریزید.

    سپس 1 قاشق چایخوری دیگر خمیر براونی روی آن بریزد.

    12 دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در براونی فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید.
    بگذارید براونی لقمه ای 10 دقیقه در قالب خنک شود سپس آنها را روی یک توری خنک کننده قرار دهید تا کاملاً خنک شوند یا گرم نوش جان کنید.
    نکته:
    موقع اندازه گیری آرد هیچ وقت پیمانه را در آرد فرو نکنید چون آرد را فشرده می کند و مقدار بیشتری از آردی که در دستور آمده جدا می کنید. به جای آن آرد را با قاشق داخل پیمانه بریزید و سر آن را با چاقو صاف کنید. برای پودر کاکائو هم همین کار را انجام بدهید.
    برای ریختن خمیر براونی در قالب ها می توانید از یک اسکوپ بستنی کوچک استفاده کنید.
    می توانید خمیر براونی و چیز کیک را در هم بپیچانید تا حالت مرمری پیدا کنند.
    اگر براونی ها به راحتی از قالب جدا نشدند با یک چاقوی تیز لبه های آنها را برش دهید تا بتوانید از ظرف جدا کنید.
    نوش جان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان