خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
688K
انواع کیک و شیرینی
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۱۶:۴۲ ۱۳۹۵/۱/۲۵
mona mona
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
48382
|
46689 پست
کلوچه_باطعم_موزی_
شکر یک فنجان
موز له شده (حدودا یک عدد موز بزرگ)
کره یک دوم فنجان (کره ی بدون نمک)
گردو یک فنجان
جوز نصف قاشق چایخوری
میخک نصف قاشق چایخوری
نمک به مقدار کم
دارچین نصف قاشق چایخوری
آرد دو فنجان
تخم مرغ یک عدد
جوش شیرین یک قاشق چایخوری
۱- فر را تا دمای ۳۵۰ درجه ی فارنهایت (۱۷۶ درجه ی سانتی گراد) گرم کنید.
کره و شکر را باهم به اندازی مخلوط کنید تا نرم و پف کرده شوند.
سپس تخم مرغ را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوطی پفی شکل بدست بیاید.
۲- داخل یک کاسه موز له شده و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.
دو دقیقه به مخلوط استراحت دهید، جوش شیرین با اسید داخل موز واکنش نشان داده و باعث میشه تا کلوچه ها شکل بگیرن.
۳- ترکیب موز و کره را با هم مخلوط کنید، آرد، نمک و سایر ادوی جات را با هم میکس کرده و سپس به مخلوط موز و کره اضافه کنید و تا جایی که خوب با هم ترکیب بشن خوب هم بزنید.
۴- گردوها را داخل خمیر قرار دهید خمیر را به تکه های کوچک به اندازه ی دلخواه در آورده و روی سینی فر بچینید.
به مدت یازده تا سیزده دقیقه بپزید یا تا زمانی که به رنگ قهوه ای طلایی درآمدند. کلوچه های موزی شما آماده است!
لینک مستقیم
گزارش تخلف
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات