خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۴۲   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کلوچه_باطعم_موزی_
    شکر یک فنجان
    موز له شده (حدودا یک عدد موز بزرگ)
    کره یک دوم فنجان (کره ی بدون نمک)
    گردو یک فنجان
    جوز نصف قاشق چایخوری
    میخک نصف قاشق چایخوری
    نمک به مقدار کم
    دارچین نصف قاشق چایخوری
    آرد دو فنجان
    تخم مرغ یک عدد
    جوش شیرین یک قاشق چایخوری

    ۱- فر را تا دمای ۳۵۰ درجه ی فارنهایت (۱۷۶ درجه ی سانتی گراد) گرم کنید.
    کره و شکر را باهم به اندازی مخلوط کنید تا نرم و پف کرده شوند.
    سپس تخم مرغ را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوطی پفی شکل بدست بیاید.
    ۲- داخل یک کاسه موز له شده و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.
    دو دقیقه به مخلوط استراحت دهید، جوش شیرین با اسید داخل موز واکنش نشان داده و باعث میشه تا کلوچه ها شکل بگیرن.
    ۳- ترکیب موز و کره را با هم مخلوط کنید، آرد، نمک و سایر ادوی جات را با هم میکس کرده و سپس به مخلوط موز و کره اضافه کنید و تا جایی که خوب با هم ترکیب بشن خوب هم بزنید.
    ۴- گردوها را داخل خمیر قرار دهید خمیر را به تکه های کوچک به اندازه ی دلخواه در آورده و روی سینی فر بچینید.
    به مدت یازده تا سیزده دقیقه بپزید یا تا زمانی که به رنگ قهوه ای طلایی درآمدند. کلوچه های موزی شما آماده است!

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان