چیز کیک و کیک برانی هر دو از کیک های خوشمزه و
پرطرفدار هستند...حالا فکرش رو بکنید که این دو تا خوشمزه با هم ترکیب
بشند. !!!!






مواد لازم:

آرد 200 گرم

بكينگ‌پودر سه چهارم قاشق چايخوري
نمك نصف قاشق چايخوري
كره 100 گرم
شكلات شيري 120 گرم
شكلات سياه 120 گرم
شكر 400 گرم
تخم‌مرغ درشت 5 عدد
وانيل نصف قاشق چايخوري
پنير خامه‌اي 250 گرم


طرز تهيه:
فر را با حرات 175 درجه سانتيگراد گرم كنيد. قالب 20 در 30 سانتي را چرب كرده كنار بگذاريد

آرد، بكينگ‌پودر و نمك را در ظرفي مخلوط كنيد. كره، شكلات سياه و شيري را
در ظرفي ريخته روي حرارت ملايم قرار دهيد. گاهي مواد را هم بزنيد تا كره و
شكلات كاملاً ذوب شود. محلول را از روي حرارت برداريد و با يك قاشق چوبي
300 گرم از شكر را داخل مواد بريزيد و هم بزنيد.



4 عدد تخم‌مرغ و نيمي از وانيل را اضافه كرده خوب مخلوط كنيد و در نهايت مخلوط آرد را به اين مواد اضافه كنيد. به آرامي هم بزنيد.




در ظرفي جداگانه پنير خامه‌اي را با دور كند همزن بزنيد تا صاف و يكدست
شود. 100 گرم شكر باقيمانده را به تدريج اضافه كنيد و همچنين يك عدد
تخم‌مرغ باقيمانده، اسانس بادام، نيم ديگر وانيل را با مواد مخلوط كنيد.




مواد پنيري را به همراه مواد شكلاتي به صورت لايه‌لايه داخل قالب بريزيد و
با نوك چاقو يا پالت كوچكي مواد را به صورت مرمري درآوريد. قالب را به
مدت 35 تا 40 دقيقه در فر قرار دهيد و بعد از پخت، قالب را خنك كرده و سپس
برش دهيد.