خانه
74K

بچه ها تازه عروس می خواد مهمونی بده ... ایده خاصی دارید ؟

  • ۱۱:۱۲   ۱۳۹۳/۶/۱۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|7775 |5225 پست
    سلام

    از عنوان معلومه دیگه .... لطفا راهنمایی کنید چه در بخش آشپزی و چه در بخش های دیگه ... منتظرماااا


  • leftPublish
  • ۱۳:۱۸   ۱۳۹۳/۶/۱۶
    avatar
    مصي
    دو ستاره ⋆⋆|4469 |2606 پست
    پريسان جونم الهه و ريتا دستور پخت همشونو گذاشتن اگه مراجعه کني پيدا ميکني دوست گلم ميخواي کپي کنم برات بذارم؟
  • ۱۳:۱۹   ۱۳۹۳/۶/۱۶
    avatar
    مصي
    دو ستاره ⋆⋆|4469 |2606 پست
    لازانيا رولي

    در یک قابلمه بزرگ آب بذارید بجوشه و بهش نمک و روغن و زردچوبه اضافه کنید و دونه دونه لازانیا ها رو بندازید تو آب و با قاشق یکی دوبار هم بزنید که بهم نچسبن وقتی ورق لازانیا نرم شد قابلمه رو از روی حرارت بردارید و بهش آب سرد اضافه کنید لازانیا رو هیچ وقت به طور کامل آبکش نکنید چون ورقه ها بهم میچسبن همیشه به قدری اب سر اضافه کنید که با یکم اب ولرم ته قابلمه بمونه بعد میتونید به راحتی حین کار ورقه ها رو از آب در بیارید و در دیس به هر شکلی که میخواید بچینید که برای این مدل لازانیا یه ورق میذاریم تو سینی و وسطش از مایه گوشتیمون میریزیم و روش مقداری پنیر پیتزا حواستون باشه که موادتون و تا انتها ورقه نذارید و قسمتهای انتهایی خالی باشه چون اگه پر باشه موقع رول کردن میزنه بیرون این رولهای زیبا رو آماده میکنیم و در ظرف مخصوصی که از قبل کف و دیواره های اون و چرب کردیم کنار هم میچینیم و روی رولها و مابین اونارو سس بشامل میریزیم و در آخر هم پنیر پیتزا و میذاریم تو فر 180 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت
  • ۱۳:۱۹   ۱۳۹۳/۶/۱۶
    avatar
    مصي
    دو ستاره ⋆⋆|4469 |2606 پست
    5- سس بشامل بر روی لازانیا.
    مواد لازم: - آرد 2 قاشق غذاخوري، - كره 35 گرم، - شير 1 پيمانه
    * طرز تهيه: آرد را در ظرفي بريزيد و شير را كم كم اضافه كنيد تا آرد در شير حل شود. بعد شير را روي آتش بگذاريد و مرتب هم بزنيد تا شير بجوشد و غليظ شود. آنگاه كره را داخل سس بريزيد و بعد از يكي دو جوش سس را از روي آتش برداريد.
    توی به خانه بر میگردیم برای دو قاشق غذاخوری آرد 50 گرم کره میزد ...کره و آرد رو روی حرارت میذاشت و خیلی کم تفت میداد ..در حدی که خامی آرد گرفته بشه ولی رنگش عوض نشه ... بعدبهش شیر رو اضافه میکرد و هم میزد تا به غلظت دلخواه برسه و نمک و فلفلش رو اندازه میکرد ...
    میشه بهش کمی خامه هم بزنی ..منتها چرب و پر کالری میشه دیگه ....
    در صورتیکه سس خیلی غلیظ شد می توانید آن را کمی گرم کرده و دوباره مقداری شیر به آن اضافه کرده تا کمی رقیق شود. گاهی اوقات برای اینکه این سس غلیظ و کشدار شود کمی پنیر پیتزا به آن اضافه می کنند. و گاهی هم خامه صبحانه به سس اضافه می کنند.

  • ۱۳:۲۰   ۱۳۹۳/۶/۱۶
    avatar
    مصي
    دو ستاره ⋆⋆|4469 |2606 پست
    بورک گوشت و قارچ:

    گوشت چرخکرده : 200 گرم، قارچ : یک بسته کوچک، جعفری و گشنیز ساطوری شده : با هم یک پیمانه، کره : 25 گرم، پیاز داغ : 2 ق غ، تخم مرغ ابپز : 2 عدد، تخم مرغ خام : 1 عدد، شیر : 2 ق غ، خمیر یوفکا، زردچوبه نمک و فلفل و پودر سیر و اویشن
    گوشت و با پیاز داغ تفت میدیم، قارچ ورقه شده رو با چند قطره ابلیمو و کره اضافه میکنیم و تفت میدیم به همراه ادویه ها تخم مرغ های ابپز و به صورت رنده شده اضافه میکنیم و در نهایت سبزی و یه تفت کوچیک موادمون آماده است، سفیده تخم مرغ و میزنیم تا باز بشه و شیر و اضافه میکنیم به همراه یک قاشق روغن، یک ورق خمیر یوفکابر میداریم و با برس از مایه سفیده روش میکشیم و بعد یک قاشق پر از مواد میذاریم و رول میکنیم ( دوسر خمیر و باید بسته باشه)، سینی یا ظرف مخصوص فر و چرب میکنیم و رول هارو توش میچینیم، زرده تخم مرغ و با برس روی رول ها میکشیم و کنجدمیزنیم در فر 180 درجه که از فبل گرم شده میذاریم تا روش طلایی و برشته بشه با سس فلفل عالیه
  • ۱۳:۲۰   ۱۳۹۳/۶/۱۶
    avatar
    مصي
    دو ستاره ⋆⋆|4469 |2606 پست
    - ته‌چين قالبي:
    مواد لازم: برنج 2 پیمانه، ماست یک و نیم پیمانه، تخم مرغ 2 عدد، روغن 1/4 فنجان، مرغ 2 عددسینه کامل (از ران مرغ هم میتونید استفاده کنید)، کره,نمک,زعفران اب کرده به میزان لازم، زرشک,خلال بادام,خلال پسته جمعا 3/4 پیمانه
    طرز تهیه: توضیح: سعی کنید ماستی را انتخاب می‌کنید ترش باشد. هرچه ماست شما ترش‌تر باشد ته‌چین خوش طعم‌تر می‌شود. *ابتدا مرغ رو با نمک و پیاز و زعفرون و پیاز بپزید طوریکه در آخر حدود نصف فنجان از آبش باقی بمونه.من مرغ را معمولا شب قبل آماده می‌کنم و آنرا می‌خوابانم توی ماست و زعفران. پس از پختن مرغ، بگذارید سرد شود و استخوان‌های آنرا جدا کنید مقداری از ماست را با کمی از زعفران مخلوط کنید نمک بزنید و مرغ را در آن بخوابانید. برنج را از قبل خیس کرده و سپس بجوشانید. برای ته چین باید برنج را کمی کمتر از مدت زمان جوشاندن چلو جوشاند تا زیاد شله یا به قول قدیمی‌ها آش نشود. معمولا برای ته چین آنرا زمانی از روی آتش بردارید که هنوز مقداری دانه‌هایش زنده است، یعنی هنوز کمی سفت است دلیل این کار این است که ماست باعث خواهد شد که برنج بعد از صاف کردن هم مقداری از آب ماست را به خودش جذب کند و در نتیجه اگر زیاد از حد جوشیده باشد باعث خواهد شد که بصورت آش دراید و زیاد از حد نرم شود. خلاصه اینکه برنجی که برای ته چین درست می‌کنید باید کمی سفت تر از برنج چلو باشد. بعد از جوشیدن آنرا با آب سرد آبکش کنید حالا باقیمانده ماست را با باقیمانده زعفران مخلوط کنید و نمک بزنید و تخم مرغ بزنید سپس برنج را که با آب سرد آب کش کرده اید در آن بریزید و مخلوط کنید.وقتی مایه برنجی کاملا مخلوط و یکدست شد توی قالب (7×7×20) چرب شده مقداری برنج بریزید حالا مرغ را از داخل ماست خارج کنید و همراه با خلال پسته روی برنج بگذارید.و بقیه مایه برنج روی اون بریزید و کمی فشار بدید و باز مقداری کره روی آن بریزید. روی قالب رو فویل بکشید و توی فر روی حرارت 170درجه در طبقه وسط به مدت بیشتر از یکساعت قرار دهیدبا زرشک و خلال پسته و سیب زمینی سرخ شده تزئین کنید .
  • leftPublish
  • ۱۳:۲۳   ۱۳۹۳/۶/۱۶
    avatar
    مصي
    دو ستاره ⋆⋆|4469 |2606 پست
    قارچ شکم پر
    خرده نان در این قارچ شکم پر نقش مهمی را ایفا می کند. بخش مهمی از زیبایی آن و البته خوشمزگی آن به حضور جناب خرده نان مربوط می شود. بهتر است از خرده نان باگت استفاده کنید. نکته: قارچ را زیاد سرخ نکنید چراکه در صورت از دست دادن آب در حد زیاد طعم خودرا از کف خواهدداد.به صورت کلی بیشتراز 5 دقیقه احتیاج به حرارت نداردضمن اینکه اسلایس های نباید خیلی نازک بریده بشوند. مواد لازم: قارچ درشت 200 گرم، گرد نان 50 گرم، پنير موتزارلا 75 گرم، جعفري ساطوري شده 3 ق غ، روغن مايع: 3 ق غ، نمک و فلفل به میزان لازم
    طرز تهیه:
    ساقه قارچها را جدا کنید. با یک قاشق چایخوری و با احتیاط داخل قارچ ها رو بتراشيد، ساقه قارچ ها را ساطوري کرده و با ساير مواد در يک کاسه مخلوط کنيد و نان خشک خرد شده، جعفري ساطوري را با هم داخل کلاهک قارچ بريزيد تا ببينيد چه مزه‌اي دارد. قارچها را در سيني فر چيده و با حرارت 200 درجه به مدت 10 الي 15 دقيقه بگذاريد تا پنير برشته شود و قارچها نرم شود. به تنهايي يا با نان سير سرو کنيد.
  • ۱۳:۲۴   ۱۳۹۳/۶/۱۶
    avatar
    pari san
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|7775 |5225 پست
    ووووی چه خوشمزه بودن مصی گشنه ام شد فقط یه کم ریسک داره بار اولمه !! با همسری مشورت کنم
  • ۱۳:۲۴   ۱۳۹۳/۶/۱۶
    avatar
    مصي
    دو ستاره ⋆⋆|4469 |2606 پست
    گراتن پاستا

    به جای لازانیا میشه گراتن پاستا درست کرد به همون خوشمزگی ولی راحت تر از اماده کردن لازانیا ..مواد میانی پاستا هم سلیقه ایه میشه مواد ماکارونی همیشگی ریخت یا مثل من با سوسیس درست کرد و یا سبزیجات
    گوشت چرخی : 100 گرم، سوسیس : نیم کیلو، فلفل دلمه ای : یک عدد، سیر : 3 حبه، رب گوجه فرنگی : 2 ق غ، سس کچاب : 2 ق غ، پیاز داغ : 1 ق غ، شیر : 2 لیوان، ارد گندم : 2 لیوان، پنیر پیتزا رنده شده : 1 بسته، ماکارونی فرمی : 1 بسته، نمک و فلفل و اویشن به مقدار لازم
    این مقدار مواد برای من دوتا ظرف پیرکس شد شما میتونید مواد اولیه رو نصف کنید ابتدا یک قابلمه بزرگ اب میذاریم بجوشه به همراه کمی نمک و روغن وقتی جوشید ماکارونی و اضافه و بعد از نرم شدن ابکش میکنیم سوسیس و خرد کرده و کمی در تابه تفت میدیم و گوشت و به همراه رب اضافه میکنیم وقتی کمی تفت خورد سس کچاب و دوحبه سیر و فلفل دلمه رو اضافه و بعد از کمی تفت خوردن بهش نمک و فلفل و اویشن میزنیم و شعله رو خاموش میکنیم دیواره ها و کف ظرف و چرب میکنیم و یک مقدار از پاستا داخلش میریزیم
    و روش کمی روغن میدیم و از موادمون میریزیم و روش سس بشامل ( دو قاشق ارد و در دو لیوان شیر سرد حل میکنیم و روی حرارت میذاریم به همراه کمی نمک و هم میزنیم تا جوش بیاد و به غلظت فرنی برسه من همیشه یک حبه سیر هم اضافه میکنم ) میدیم و یک لایه نازک پنیر میریزیم و لایه دوم و تکرار میکنیم و پنیر بیشتری میریزیم و در فر میذاریم 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه تا روش برشته بشه
  • ۱۳:۲۵   ۱۳۹۳/۶/۱۶
    avatar
    مصي
    دو ستاره ⋆⋆|4469 |2606 پست
    يه بار به مقدار کمتر براي خودتون درست کن که اعتماد به نفست بره بالا گلم زيادم سخت نيست خانومي
  • ۱۳:۲۶   ۱۳۹۳/۶/۱۶
    avatar
    مصي
    دو ستاره ⋆⋆|4469 |2606 پست
    دسر پان اسپانيا

    مواد لازم : گردوی خرد شده ۲/۱ پیمانه، آرد ۲/۱ پیمانه، تخم مرغ ۲ عدد، شکر ۱ لیوان، شیر ۱ لیتر، نشاسته ۲ قاشق سوپخوری، وانیل ۲/۱ قاشق چایخوری، کره ۵۰ گرم، بیسکویت ۱ الی ۲ بسته، کاکائو ۳ قاشق سوپخوری، خامه ۱۵۰ گرم
    طرز تهیه : تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید. شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید. آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید. این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید. خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید. این دسر را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می مونه . ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید رو می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روش رو تزئین می کنیم.
  • leftPublish
  • ۱۳:۲۷   ۱۳۹۳/۶/۱۶
    avatar
    h
    دو ستاره ⋆⋆|6236 |2085 پست
    نون سیرم خوبه به عنوان پیش غذا درست کنی
    نون باگت و قاچ بزن کج
    سیر رنده شده و جعفری خورده شده و کره رو قاطی کن روی نون بمال بعد روش پنیر پیتزا بریز بذار ۱۰ دقیقه تو فر خیلی خوب میشه.
  • ۱۳:۲۹   ۱۳۹۳/۶/۱۶
    avatar
    مصي
    دو ستاره ⋆⋆|4469 |2606 پست
    پپر جان کج يعني چي؟ نون رو کج قاچ بزنيم يعني چطوري به نظر چيز بسيور خوبي مياد
  • ۱۳:۳۴   ۱۳۹۳/۶/۱۶
    avatar
    مصي
    دو ستاره ⋆⋆|4469 |2606 پست
    مرغ شکم پر



    مرغ 1 عدد . مغز گردو 1/2 لیوان . پیاز 2 عدد . سیر 2 حبه . زعفران دم کرده 2 قاشق چایخوری

    سبزی معطر ( جعفری یا گشنیز ) 2 قاشق غذاخوری . رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری

    رب انار 2 قاشق غذاخوری . زرشک 1 قاشق غذاخوری . کره مقدار لازم . نمک و فلفل مقدار لازم

    طرز تهیه : داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس سبزی معطر را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزی سرخ شود ، در ادامه گردوهای خرد شده ، زرشک ، زعفران دم کرده ، رب گوجه فرنگی و رب انار را اضافه کنید ، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

    موادی که آماده کرده اید را داخل شکم مرغ بریزید و با دست خوب پخش کنید تا تمام سطح داخلی مرغ به این مواد آغشته شود سپس با نخ کوک یا هر نوع نخ ضخیمی که دارید مرغ را جمع کنید.

    ابتدا نخ را از پشت گردن مرغ به سمت جلوی سینه ها بیاورید و زیر استخوان سینه نخ را بپیچانید سپس دو طرف نخ را به بخش انتهایی پای مرغ 2 بار بچرخانید و گره بزنید ( در زمان پیچاندن نخ را بکشید تا مرغ جمع شود ).

    نخ های اضافی را قیچی کنید ، کره را آب کنید سپس با دست تمام سطح مرغ را با کره آب شده ماساژ دهید ( میتوانید برای آبدار ماندن مرغ زیر پوست سینه مرغ را به آرامی بلند کنید و فاصله میان پوست و گوشت را نیز به کره آغشته کنید ).

    پس از اماده شدن مرغ روی آن مقداری نمک و فلفل بپاشید ، مرغ را داخل ظرف پیرکس یا سینی فر قرار دهید و 2 لیوان آب داخل ظرف بریزید ( میتوانید به جای آب با سبزیجاتی مانند سیب زمینی ، هویج و … زیر مرغ را پر کنید ).



    مرغ داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت قرار دهید تا مرغ پخته و روی آن طلایی شود ( ممکن است زمان بیشتری لازم باشد ) سپس نخ های اطراف مرغ را جدا کنید و مرغ را سرو نمایید.

  • ۱۳:۴۷   ۱۳۹۳/۶/۱۶
    avatar
    h
    دو ستاره ⋆⋆|6236 |2085 پست
    این مدلی مصی جان
    بچه ها تازه عروس می خواد مهمونی بده ... ایده خاصی دارید ؟
  • ۱۳:۵۳   ۱۳۹۳/۶/۱۶
    avatar
    مصي
    دو ستاره ⋆⋆|4469 |2606 پست
    وااااااااي مرسي پپر مهربونم
  • ۱۳:۵۳   ۱۳۹۳/۶/۱۶
    avatar
    گل سنگ
    کاربر فعال|424 |240 پست
    زیباکده
    p@p@r : 

    این مدلی مصی جان

    بچه ها تازه عروس می خواد مهمونی بده ... ایده خاصی دارید ؟

    زیباکده
    چقد خوب و خوشمزس حتما اینو درس میکنم افرین با سلیقه جون
  • ۱۳:۵۸   ۱۳۹۳/۶/۱۶
    avatar
    pari san
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|7775 |5225 پست
    من فر ندارم آخه از این آون توسترا دارم .نسل قبلی فر ! البته روش توانایی سرخ کردن و پختن رو هم زده بود ولی نمیدونم دقیقا چجوریه
  • ۱۳:۵۸   ۱۳۹۳/۶/۱۶
    avatar
    گل سنگ
    کاربر فعال|424 |240 پست
    زیباکده
    آزِِِِیـــــــــــنــاسادات : 

    ماهی یا مرغ شکم پر..

    چیکن استراگانف

    پان یا ژله

    انواع ژله های خوشگل

    سینی مزه

    فینگر فود

    سالاد کلم

    قارچ شکم پر

    مرصع پلو

    اینا گزینه های پیشنهادی من.. میتونید از اینا هر کدوم رو دوست دارید
    زیباکده
    چ غذاهایی رو نام بردی دوست عزیزم ..واسه تازه عروس یکم سخت نیست اینا...اگه بتونه چندتاشم درست کنه که دیگه شده زبونزد خونواده شوهرش ..منو شما عالیه و شیک ..حتما تو مهمونی ماه ایندم سینی مزه خواهم داشت و مرغ شکم پر...ممنون دوست خوب
  • ۱۴:۰۰   ۱۳۹۳/۶/۱۶
    avatar
    گل سنگ
    کاربر فعال|424 |240 پست
    زیباکده
    pari san : 

    من فر ندارم آخه از این آون توسترا دارم .نسل قبلی فر ! البته روش توانایی سرخ کردن و پختن رو هم زده بود ولی نمیدونم دقیقا چجوریه
    زیباکده
    میشه عکس اونتونو بزارید شاید بتونم کمک کنم
  • ۱۴:۱۴   ۱۳۹۳/۶/۱۶
    avatar
    pari san
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|7775 |5225 پست
    حتما فردا سعی میکنم بذارم
    ازینایی که کلید چرخان داره برای تعیین زمان و دما
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان