خانه
1.75K

ترشی پیاز

  • ۰۹:۵۳   ۱۳۹۳/۷/۱۳
    avatar
    سه ستاره ⋆⋆⋆|4418 |3052 پست
    ترشی پیاز


    مواد لازم :



    پیاز قرمز                       1 عدد



    شکر                          1/2 ق چ



    نمک                           1/2 ق چ



    سرکه سفید                  3/4 پیمانه



    سیر                          1 حبه



    دانه فلفل سیاه                      5عدد



    چیلی خشک کوچک               1 عدد



     آویشن                      3 شاخه کوچک



    برگ بو                             1 عدد



     آب                            3 پیمانه




     




     




     



     پیازها را با دست یا رنده به ضخامت 6 میلیمتر حلقه کنید و داخل آبکش بریزید و آبکش را داخل ظرفشویی بگذارید.



    آب را بجوشانید و آرام آرام روی پیازها بریزید و بگذارید آب از روی پیازها برود.



    داخل شیشه شکر و نمک و بقیه طعم دهنده ها رو اضافه کنید و سرکه را روی آنها بریزید و صبر کنید تا شکر و نمک حل بشه و بعد پیازها را داخل شیشه بکنید. چون پیازها با آبجوش نرم شدن به راحتی داخل شیشه میرن حتی اگه قطرشون از قطر دهانه شیشه بزرگتر باشه. سرکه باید روی پیازها را بپوشونه، آرام چند بار شیشه را روی سطح کار ضربه بزنید تا جباب های هوای داخل شیشه از بین برود.



    این ترشی بعد از نیم ساعت آماده شده ولی بعد از چند ساعت طعم بهتری پیدا میکنه.



    یا می تونید به مدت چندین هفته داخل یخچال نگهداری کنید.





    ویرایش شده توسط مهندس غریب در تاریخ ۱۳/۷/۱۳۹۳   ۰۹:۵۴
  • leftPublish
  • ۱۰:۱۱   ۱۳۹۳/۷/۱۳
    avatar
    safa
    دو ستاره ⋆⋆|3889 |2043 پست
    ممنون باید جالب باشه درست کردم وازطعمش خوشم اومد میام میگم
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان