خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
×
برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک
اینجا کلیک کنید
و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
1 از 2
60.3K
تزیینات با انواع سس
۱۵:۴۵ ۱۳۹۲/۴/۱۶
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
سس کنار غذا میتونه جلوه اون غذا رو هم چندین برابر کنه ...
میگی نه!!!!!!!!!!!!
نگاه کن ...
لینک مستقیم
گزارش تخلف
6 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۴۷ ۱۳۹۲/۴/۱۶
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
4 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۴۹ ۱۳۹۲/۴/۱۶
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
6 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۴۹ ۱۳۹۲/۴/۱۶
Eli
چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆
|
3776
|
4308 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۵۱ ۱۳۹۲/۴/۱۶
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
13 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۵۳ ۱۳۹۲/۴/۱۶
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
11 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۵۵ ۱۳۹۲/۴/۱۶
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
این مدل بالایی رو من برا سس مایونز و کشک و نعنا داغ آش رشته خیلی استفاده کردم ......خوشگله
برا سس مایونز اگه میخاین از رنگ استفاده نکنی میتونین مثل بنده از سس های کچاپ تک نفره استفاده کنین ..یه گوشه اش رو یه سوراخ ریز ایجاد کنین و مثل یه قیف نازک با اون بکشین
لینک مستقیم
گزارش تخلف
4 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۵۷ ۱۳۹۲/۴/۱۶
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
با آب لبو و همینطور سرکه ترشی کلم قرمز هم یشه به یه صورتی خوشرنگ رسید ...
زرد هم که خدا برکت بده به زعفرون
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۵۸ ۱۳۹۲/۴/۱۶
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
5 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۶:۰۰ ۱۳۹۲/۴/۱۶
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
7 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۶:۰۴ ۱۳۹۲/۴/۱۶
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
8 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۶:۰۷ ۱۳۹۲/۴/۱۶
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
8 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۶:۱۰ ۱۳۹۲/۴/۱۶
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
اون تزیین به شکل قلب که تو عکس بالا وسط میبینین به این صورت هست :
بسته به اندازه قلبتون با سس گوجه فرنگی یه دایره روی سس بکشین ..که این دایره میتونه یه قطره سس هم باشه ..پس اندازه اش دلخواه هست
بعد با یک چیز نوک تیز مثل نوک چاقو یا خلال دندون یک خط در امتداد قطر دایره بکشید تا شکل قلب بوجود بیاد
یادتون باشه خط شما باید از بیرون دایره باشه ..بره داخل دایره و از دایره هم بیرون بیاد
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۶:۱۱ ۱۳۹۲/۴/۱۶
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
تو عکس بالا چندین قلب دنبال همن ..پس باید چند تا دایره پشت سر هم بکشین و بعد با خلال دندون یه خط بندازین
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۶:۱۳ ۱۳۹۲/۴/۱۶
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
در مورد عکس سمت چپ:
با سس قرمز و سس خردل دوتا خط کنار هم کشیدهو بعد با خلال دندونفرورفتگی و بیرون آمدگی بوجود آورده
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۶:۱۵ ۱۳۹۲/۴/۱۶
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
در مورد سمت راست :
با سس خردل و کچاپ یه قلب کشیده و بعد با خلال دندون یک سری خط از بیرون یه سمت داخل قلب کشیده که اون حالت زیگزاگ دور قلب رو ایجاد کرده و با چند خط که وسط دو تا نیمه قلب کشیده مرز بین رنگ قرمز و زرد رو از اون حالت صاف در آورده
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۶:۲۵ ۱۳۹۲/۴/۱۶
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
راستی من وقتی سس خوری ام بزرگ باشه و از همه مهمتر توحـــــــــس باشم با سس کچاپ تک نفره که گفتم یه کوچولو سوراخش کردم از طرح های اسلیمی برا تزیین سس استفاده میکنم ...خیلی ناز میشه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۶:۲۷ ۱۳۹۲/۴/۱۶
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
این الان تزیین ماست و لبو هست ..فقط خواستم منظورم رو از طرح اسلیمی بگم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
8 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۸:۱۲ ۱۳۹۲/۴/۱۶
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
واقعا عالی هست
ممنون
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۲۲:۱۰ ۱۳۹۲/۴/۱۶
saba biology
چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆
|
6343
|
4258 پست
الهه(مامان النا) :
خیلیییی عالیییی بود مرسیییی
الهه جون یه سوال:
جهت حرکت تو این یکی بصورت دورانی از مرکز هست، درسته؟
سفید میتونه ماست باشه، اما مشکیه چیه؟!
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
1 از 2
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات