خانه
20.3K

ته دیگ سیب زمینی رنده شده با طعم پیاز و موسیر

  • ۰۹:۴۴   ۱۳۹۱/۷/۸
    avatar
    مدیر سایت|165 |186 پست
    سه الی 4 تا تا سیب زمینی متوسط ( بستگی به بزرگی قابلمه تون داره ) رو بشورین و پوست گرفته و رنده درشت کنین .

    بعد کمی روغن و نمک و کمی زعفرون دم شده بهش بزنین و
    توی قابلمه روغن بریزین و داغ کنین و بعد سیب زمینی رنده شده رو کف قابلمه بریزین و صاف کنین و به دلخواه کمی پودر سیر یا موسیر و پیاز اضافه کنین ... بعد برنج رو روش بریزین و در مدت طولانی با شعله کم دم بذارین .
    موقع سرو میتونین مثل پیتزاسه گوش قاچ کنین

    نکته : یادتون هم باشه بلافاصله پس از خاموش کردن شعله و کشیدن برنج ته دیگ رو در نیارین ...کمی صبر کنین .... تا ته دیگ رو کامل و نچسبیده بشه از ته قابلمه بلند کرد


  • leftPublish
  • ۰۹:۵۸   ۱۳۹۲/۵/۹
    avatar
    مروارید
    یک ستاره ⋆|399 |1307 پست
  • ۱۲:۴۵   ۱۳۹۲/۵/۹
    avatar
    مهتا کرامت
    دو ستاره ⋆⋆|954 |2274 پست
    من با سیب زمینی با خلال های بزرگتر درست کردم عالی شد
  • ۰۰:۰۴   ۱۳۹۲/۵/۲۱
    avatar
    فاطیما
    کاربر جديد|1 |7 پست
     سلام ممنون پیشنهاد خوبی بود ولی اگه موسیر بزنیم زیر برنج که قرار بگیر موقع دم کردن برنج طمع موسیر نمی گیره؟؟راستی این نوع سیب زمینی میشه یک غذا به نام رشدی درست کرد (غذای سوئدی)بعدازسرخ شدن سیب زمینی اون توی یک ظرف میریزیم بعد وسط اون این مواد میریزیم (مرغ فیله شده+قارچ+سس سفید)وبعد سرومی کنیم
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان