غوره تازه را در شیشه ریخته و آبغوره و نمک روی آن بریزید تا در غذاهای مختلف غوره تازه داشته باشید
-- برای آنکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر کف کند قدری نمک در آن بریزید و بعد بزنید
-- برای جدا کردن باقالا از پوست دوم در هنگام لپه کردن قدری نمک روی آن بپاشیدو بعد از 10 دقیقه آن را جدا کنید
-- برای بیشتر آب گرفتن از لیموترش میتوانید قبلاً آن را چند دقیقه در آب جوش بیندازید
--برای گرفتن جرم کتری میتوانید به مقدار مساوی از آبو سرکه در کتری بریزید و چند دقیقه بجوشانید و بگذارید تمام شب بماند