خانه
62.3K

توصیه هایی کوتاه و مفید وکاربردی براي هر كدبانو

  • ۱۶:۴۴   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    غوره تازه را در شیشه ریخته و آبغوره و نمک روی آن بریزید تا در غذاهای مختلف غوره تازه داشته باشید

    -- برای آنکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر کف کند قدری نمک در آن بریزید و بعد بزنید
    -- برای جدا کردن باقالا از پوست دوم در هنگام لپه کردن قدری نمک روی آن بپاشیدو بعد از 10 دقیقه آن را جدا کنید
    -- برای بیشتر آب گرفتن از لیموترش میتوانید قبلاً آن را چند دقیقه در آب جوش بیندازید
    --برای گرفتن جرم کتری میتوانید به مقدار مساوی از آبو سرکه در کتری بریزید و چند دقیقه بجوشانید و بگذارید تمام شب بماند
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان