خانه
62.1K

توصیه هایی کوتاه و مفید وکاربردی براي هر كدبانو

  • ۱۱:۱۷   ۱۳۹۵/۵/۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    با محلول های خانگی سبزیجات را ضد عفونی کنید

    برای استفاده از میوه و سبزی باید آن را با روش صحیح شست. میزان سمومی که برای گیاهان استفاده می شود از یک نوع میوه به نوع دیگر و از کشوری به کشور دیگر متفاوت است. به عنوان مثال مصرف یک وعده لوبیا سبز که در کشور آمریکا کشت می شود 200 برابر خطرناک تر از مصرف یک وعده کلم بروکلی در همان کشوراست . در این مقاله راه های طبیعی و بی ضرر زیادی برای شست وشوی گیاهان وجود دارد.

     

    شستن سبزیجات با آب سرد

    به گفته مرکز علمی و محیط در آمریکا سه چهارم  یا بیشتر حشره کش ها  را می توان با استفاده از آب سرد از بین برد.

     

    شستن سبزیجات با آب نمک

    2 قاشق مربا خوری نمک را به آب ولرم اضافه کنید و بگذارید سرد شود.میوه یا سبزی را به مدت نیم ساعت در آن  بخوابانید سپس با آب سرد بشویید.

     

    شستن و ضدعفونی سیزیجات با محلول سرکه سفید

    یک قاشق غذا خوری سرکه سفید را در کاسه آب ولرم بریزید و میوه و سبزی را به مدت نیم ساعت در آن بخوابانید، سپس با آب سرد بشویید.به گفته متخصصان اسید موجود در سرکه سفید  باقی مانده حشره کش را از روی پوست میوه ها و سبزی ها  و بیش از 90 درصد باکتری را نیز از بین می برد.علاوه بر آن، باعث حفظ تازگی میوه و سبزی می شود.

     

    شستن و ضدعفونی سیزیجات با مخلوطی از جوش شیرین و آب لیمو

    مخلوطی از یک قاشق آب لیمو و 2 قاشق جوش شیرین را روی میوه یا سبزی بپاشید و پس از چند ثانیه آن را بشویید.

     

    آب لیمو

    مخلوطی از 2 پیمانه آب و نصف پیمانه آب لیمو را کاملا روی  میوه های توتی اسپری کنید و پس از ده دقیقه با آب سرد بشویید.

     

     

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان