خانه
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
44.6K

توصیه هایی کوتاه و مفید وکاربردی براي هر كدبانو

  • ۱۲:۴۹   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    دانستن این نکات برای تمامی خانم های خانه دار لازم است. با اجرای این تکنیک‌ها خواهید دید چگونه کنترل خانه و آشپزخانه تان را به بهترین نحو به دست خواهید گرفت.

  • leftPublish
  • ۱۲:۵۱   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    آماده شدن زودتر چای 


    اگر مهمان دارید و می‌خواهید چای شما زود آماده شود به اندازه یك استكان آب در كتری بریزید و بگذارید به جوش آید. وقتی جوشید با آن چای خود را دم كنید و سپس كتری را پركنید تا بجوشد. وقتی جوش آمد، چای غلیظ به دست آمده را رقیق كنید. دیگر فرصت بیشتری برای دم كشیدن نیاز نخواهید داشت.

     


    خش‌های ظروف بلوری را می‌توانید با خمیر دندان صیقل داده و محو كنید.

  • ۱۲:۵۳   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    پوست کندن گوجه


    اگر می‌خواهید پوست گوجه فرنگی را بكنید، آن را در آب جوش بیندازید و سپس در آب یخ غوطه‌ور كنید. اگر قبل از این كار با نوك چاقو شیارهایی روی پوست آن ایجاد كنید، براحتی پوست گوجه فرنگی جدا خواهد شد.

    اگر می‌خواهید هنگام پخت، طعم گوجه فرنگی حفظ شود، به اندازه نصف قاشق چایخوری شكر به آن اضافه كنید.

  • ۱۲:۵۴   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    ترد شدن گوشت


    اگر آب گوشت را قبل از پخت بگیرید، هنگام پختن (بخصوص به شیوه بیفتك) كمتر سفت می‌شود.

    اگر روی گوشت مخلوط سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید 2 ساعت بماند، ترد می‌شود.

  • ۱۲:۵۵   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    راه هایی برای تمیز کردن طلا

    1. طلا و مقداری مایع ظرفشویی را در ظرفی از آب بریزید و روی اجاق گرم کنید. (مواظب باشید حرارت اجاق در حد گرم کردن باشد نه داغ) سپس با مسواک برس بزنید و با آب داغ بشویید و خشک کنید.
    2. پودر صابون و چند قطره آمونیاک را درون آب داغ بریزید و برس نرم لطیفی به آن بزنید و آن را با آب نیم گرم خوب بشویید و خشک کنید و سپس در الکل فرو برید و بشویید تا هیچ لکه ای باقی نماند.
    3. مقداری خمیر دندان را با مسواک روی جواهر مالش دهید و سپس طلاها را کاملا شسته و خشک کنید.
    4. با مقداری آبلیمو و کمی مایع ظرفشویی طلاهای خود را جلا دهید.
    5. راه آخر این است که طلاها را در الکل ۹۰ درجه بخیسانید و مدت دو تا سه ساعت رها کنید. سپس با پارچه پشمی آن را خشک و براق کنید.

  • ۱۲:۵۶   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    پخت گل کلم

    اگر می‌خواهید گل كلم هنگام پخت سفید و درخشان شود، هنگام پخت كمی شیر به آن اضافه كنید.

     

  • leftPublish
  • ۱۲:۵۷   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    گذاشتن ظرف جوش شیرین در یخچال باعث می‌شود كه بوی بد یخچال از بین برود.

  • ۱۲:۵۸   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    با گذاشتن ساقه كرفس داخل كیسه نان، می‌توانید مدت بیشتری آن را تازه نگه دارید.

     


    اگر می‌خواهید موز زمان بیشتری باقی بماند، باید آن را در فویل آلومینیومی پیچیده و در یخچال بگذارید.

     


    اگر می‌خواهید مغز گردو سالم خارج شود، آن را یك شبانه‌روز در آب نمك خیس كنید و سپس بشكنید.

     

  • ۱۲:۵۸   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    ۱. برای از بین بردن سوختگی ته دیگ یا روغن درون قابلمه یا تابه بهترین روش آن است که نصف لیوان سرکه و نصف لیوان آب را درون ظرف بریزید و آن را روی حرارت کم بگذارید.

    ۲. برای پیشگیری از جوانه‌زدن سیب‌زمینی در سبد آشپزخانه باید آنها را در محیطی به دور از رطوبت و روشنایی قرار دهید.

    ۳. اگر برنجتان دودگرفته برای از بین‌بردن بوی دود آن، یک پیاز را پوست بکنید و چند شیار روی آن ایجاد کنید تا بوی برنج را به‌خود جذب کند.

    ۴. اگر تصمیم دارید با کمک چاقو نان را ببرید پیش از بریدن نان، چاقو را به‌مدت یک‌دقیقه درون آب جوش فرو برید.

    ۵. برای آنکه کیک یا کیک بستنی شما به راحتی از قالب جدا شود بهترین روش این است که پیش از ریختن کیک درون ظرف کف ظرفتان کمی شکر بپاشید. اگر می‌خواهید گوشتی نرم و ترد داشته باشید، گوشت را به‌مدت ۴۵ دقیقه درون مخلوطی از روغن زیتون و سرکه بخوابانید.

    ۶. برای جرم‌گیری سینک دستشویی آن را برای ۱۵ دقیقه از آب و سرکه پر کنید‌ و سپس آن را با کمک اسکاچ بشویید.

    ۷. اگر از بدلیجات استفاده می‌کنید بهترین روش برای تمیز‌کردن آنها پاک کردن ظاهر زیور‌آلات با خاک اره یا پودر ماشین لباسشویی است.

    ۸. اگر تصمیم دارید از موز برای دراز مدت استفاده کنید. باید آن را درون آلومینیوم بپیچید و در ظرف میوه یخچال قرار دهید.

  • ۱۲:۵۹   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    اگر مرغ کاملی خریداری کردید، نگران خرد کردن آن نباشید. آن را به منزل آورده و مراحل زیر را برای خرد کردن آن دنبال کنید.

    چه چیزهایی لازم داریم؟

    • مرغ کامل
    • تخته برش
    • چاقوی تیز

    1. قبل از شروع به خرد کردن مرغ، داخل و خارج آن را با آب سرد بشویید.

     آموزش تصویری خرد کردن مرغ


    2. مرغ را مانند تصویر، روی تخته برش قرار دهید طوری که پشت مرغ روی تخته قرار بگیرد و سینه آن به سمت بالا باشد.

     آموزش تصویری خرد کردن مرغ


    3. گردن مرغ را جدا کرده و داخل مرغ را تخلیه کنید. اینها را برای موارد استفاده دیگر مانند سوپ و غیره نگه دارید.

     آموزش تصویری خرد کردن مرغ


    4. تکه بزرگ چربی که اصطلاحا دم مرغ است را جدا کنید.

     آموزش تصویری خرد کردن مرغ


    5. محل اتصال ران مرغ را با چاقو برش بزنید.

    آموزش تصویری خرد کردن مرغ


    6. بدن مرغ را در یک دست خود نگه داشته و با دست دیگر ران مرغ را به سمت بالا و پایین پیچ و تاب دهید تا ران از محل خود جابجا شود.

     آموزش تصویری خرد کردن مرغ


    7. با چاقو ران مرغ را جدا کنید.

    آموزش تصویری خرد کردن مرغ


    8. ران مرغ را در یک دست گرفته، پا را نیز در دست دیگر و دو طرف را به سمت پایین حرکت دهید تا از وسط بشکند.

     آموزش تصویری خرد کردن مرغ


    9. با چاقو ران و پای مرغ را از محل شکستگی برش دهید. همین عمل را برای ران دیگر تکرار کنید.

     آموزش تصویری خرد کردن مرغ


    10. بدن مرغ را برعکس کنید تا پشت آن به سمت رو قرار بگیرد.

     آموزش تصویری خرد کردن مرغ


    11. محل اتصال بال مرغ را از سینه پیدا کرده و برش دهید. بال دیگر را نیز جدا کنید.

     آموزش تصویری خرد کردن مرغ


    12. چاقو را داخل شکم مرغ قرار دهید.

     آموزش تصویری خرد کردن مرغ


    13. شروع به بریدن از پایین به سمت گردن مرغ کنید.

     آموزش تصویری خرد کردن مرغ


    14. از قسمت نازک به سمت مفصل شانه مرغ به طرف خارج برش بزنید.

    آموزش تصویری خرد کردن مرغ


    15. به موازات ستون فقرات، استخوان های قفسه سینه را برش دهید.

     آموزش تصویری خرد کردن مرغ


    16. طرف دیگر مرغ را نیز به همین روش با چاقو برش بزنید.

     آموزش تصویری خرد کردن مرغ


    17. حال که دو طرف مرغ جدا شده است، پشت مرغ را به سمت بالا خم کرده و جدا کنید. به این ترتیب پشت مرغ از سینه جدا می شود.

     آموزش تصویری خرد کردن مرغ


    18. سینه مرغ را از درازا از وسط جناغ سینه به دو نیم کنید.

     آموزش تصویری خرد کردن مرغ


    19. تکه های مرغ برای دستور غذایی شما آماده است.

     آموزش تصویری خرد کردن مرغ


    20. به این ترتیب مرغ به 9 تکه قسمت شده است.

    آموزش تصویری خرد کردن مرغ

  • ۱۳:۰۰   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    اگر گوشت شما خيلی سفت و تازه است

     

     

    روی همه قسمت های آن جوش شیرین بمالید ، بگذارید چند ساعت بماند ، سپس قبل از پختن به طور همیشگی بشویید .

     


    وقتی می خواهید گوشت را با زدن چکش یا کارد نرم کنید ، روی آن آرد بپاشید ، این کار از خارج شدن آب گوشت جلوگیری خواهد کرد .

     


    اگر هنگام پختن گوشت سفید ، مقدار بسیار کمی جوش شیرین در آب بریزید ، زودتر خواهد پخت.

     

  • leftPublish
  • ۱۳:۰۱   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    جلوگيري از وارفتن كوفته

     


    برای این که کوفته های شما در آب از هم نپاشد ، قدری آرد و تخم مرغ به آن بیفزایید و حرارت آتش را زیاد کنید .

     

  • ۱۳:۰۲   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    پخت مرغ

     


    در موقع پختن مرغ برای از بین بردن بوی زهم آن چند عدد هویج حلقه شده به آن اضافه کنید ، با این کار هم بوی مرغ از بین می رود و هم طعم بهتری پیدا می کند.

     

  • ۱۳:۰۲   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    آب پز كردن تخم مرغ

     


    در هنگام آب پز کردن تخم مرغ دقت کنید کمی آب لیمو در ظرف بریزید تا سیاه نشود .

     

  • ۱۳:۰۲   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    سالاد با طعمي بهتر

     


    برای آن که سالاد با طعم بهتری داشته باشد ، خیار را با پوست خرد کنید .

     

  • ۱۳:۰۳   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    نگهداري هويج در يخچال

     


    قبل از گذاشتن هویج در یخچال ، سر هویج را ببرید . زیرا نـوک آن رطوبت هویج را گرفته ، خشک و پلاسیده می شود .

     

  • ۱۳:۰۴   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    آبگوشت غلیظ و پر مایه

     


    برای آن که آبگوشت غلیظ و پر مایه تر شود و لعاب بهتری بدهد ، چند تکه نان داخل آن بیندازید.

     

  • ۱۳:۰۴   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    كف سفیده تخم مرغ

     


    برای این که سفیده تخم مرغ زودتر کف کند ، قدری نمک به آن اضافه کنید ، سپس هم بزنید .

     

  • ۱۳:۰۴   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    بریدن زرده تخم مرغ

     


    برای بریدن زرده تخم مرغ که به طور معمول خرد می شود قبل از بریدن آن چاقو یا وسیله برش را در آب سرد فرو کنید ، سپس زرده را برش دهید .

  • ۱۳:۰۵   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    ترك نخوردن سيب زميني قبل از پخت

     


    اگر خواستید سیب زمینی هنگام پختن ترک نخورد ، قبل از پختن قدری روغن روی آن بمالید .

     

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان