۰۹:۰۴ ۱۳۹۲/۴/۲۵
چون من اینو از شف طیبه عزیزم یاد گرفتم دقیقا دستور خودش رو میذارم:
اول اینکه قرار نیست من همه چی بلد باشم.
دوم اینکه قرار نیست من هر چی بلدم درست کنم.
سوم اینکه قرار نیست من هر چی درست میکنم بقیه هم درست کنن و خوششون بیاد.
اماااااااااااااا............. ................این جلاتو رو همه باید درست کنن و همه باید خوششون بیاد.
جلاتو Gelato يا Gelati يك بستني ايتالياييه. مثل همه بستني هاي ديگه است فقط ميزان چربيش كمتره. يعني اگه بستني 14 درصد چربي داشته باشه...جلاتو 4 تا 8 درصد چربي داره. و ميزان شكرش هم كمتره. مثلا اگه بستني 21 درصد داشته باشه...جلاتو 16 درصد و توی حالت خیلی شیرین تا 22 درصد شکر داره.
جلاتوي حرفه اي رو سر فرصتي درست ميكنم. ولي فعلا اين ورژن سريع و خوشمزه اش رو درست ميكنيم.
نوتلا 4/1 شيشه
شير 4/3 ليوان
موز 2 عدد