خانه
281K

درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۱:۳۸   ۱۳۹۸/۸/۱۱
    avatar
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه خورشت سیر انار | شام مخصوص شب یلدا

    مواد لازم:
    پودر موسیر:یک قاشق مرباخوری
    پودر سیر:یک قاشق مرباخوری
    سیر:5حبه (بزرگ)
    نمک:به میزان لازم
    انار:2 پیمانه (دان شده)
    رب انار:نصف پیمانه
    مرغ:یک کیلو
    پیاز:یک عدد (ریز)
    روغن کنجد:4 قاشق سوپ خوری
    زعفران:یک قاشق مرباخوری (اختیاری)
     
    طرز تهیه خورش سیر انار
     
    طرز تهیه:
    1. ابتدا مرغ را شسته و چربی های اضافی آن را پاک کنید.تابه را روی حرارت گذاشته و کمی مرغ را بدون افزودنی تفت دهید و در انتها 2 قاشق روغن کنجد به آن اضافه کنید و پس از 10دقیقه تفت دادن مرغ را از تابه خارج کنید.
    2. پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید و آن را به همراه 2 قاشق دیگر روغن داخل تابه ریخته و طلایی کنید.سیر را شسته و پوست بگیرید و آن را رنده زده یا کاملا له کنید و پس از سرخ شدن پیاز به آن اضافه کنید .
    3. شعله را بسیار ملایم کرده و سیر را کمی تفت دهید.زردچوبه ،فلفل و نمک را نیز به مواد افزوده و یک دقیقه تفت دهید.زعفران را با نصف پیمانه آب گرم حل کنید و آن را به رب انار اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و به پیازداغ اضافه کنید.مرغ را به مواد در حال جوش اضافه کرده و بعد از کمی جوشیدن دانه انار را نیز اضافه کنید و اجازه دهید خورش 50دقیقه تا یک ساعت جا بیفتد.

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان