طرز تهیه خورشت سیر انار | شام مخصوص شب یلدا
مواد لازم:
پودر موسیر:یک قاشق مرباخوری
پودر سیر:یک قاشق مرباخوری
سیر:5حبه (بزرگ)
نمک:به میزان لازم
انار:2 پیمانه (دان شده)
رب انار:نصف پیمانه
مرغ:یک کیلو
پیاز:یک عدد (ریز)
روغن کنجد:4 قاشق سوپ خوری
زعفران:یک قاشق مرباخوری (اختیاری)
طرز تهیه خورش سیر انار
طرز تهیه:
1. ابتدا مرغ را شسته و چربی های اضافی آن را پاک کنید.تابه را روی حرارت گذاشته و کمی مرغ را بدون افزودنی تفت دهید و در انتها 2 قاشق روغن کنجد به آن اضافه کنید و پس از 10دقیقه تفت دادن مرغ را از تابه خارج کنید.
2. پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید و آن را به همراه 2 قاشق دیگر روغن داخل تابه ریخته و طلایی کنید.سیر را شسته و پوست بگیرید و آن را رنده زده یا کاملا له کنید و پس از سرخ شدن پیاز به آن اضافه کنید .
3. شعله را بسیار ملایم کرده و سیر را کمی تفت دهید.زردچوبه ،فلفل و نمک را نیز به مواد افزوده و یک دقیقه تفت دهید.زعفران را با نصف پیمانه آب گرم حل کنید و آن را به رب انار اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و به پیازداغ اضافه کنید.مرغ را به مواد در حال جوش اضافه کرده و بعد از کمی جوشیدن دانه انار را نیز اضافه کنید و اجازه دهید خورش 50دقیقه تا یک ساعت جا بیفتد.