۱۲:۵۴ ۱۳۹۴/۴/۲۲

با طبع سبزیجات آشناشوید
یکی از مهم ترین مسائل روزمره زندگی انسان استفاده از انواع غذاها برای رفع گرسنگی و ادامه حیات است. ولی دانستن طبع نوع غذاها و اینکه چه نوع مواد غذایی برای بدن مفید است و چگونه باید طبخ شود بسیار مهم است.
سبزیجات از فیبر زیادی برخوردارند و علاوه بر این، دارای ویتامین های مختلفی هستند. در سبد غذایی روزانه حتما از سبزی جات استفاده کنید؛ چرا که سبزیجات به خاطر داشتن فیبر زیاد موجب فعالیت حرکت های دودی شکل روده می شود و این امر به نوبه خود باعث می گردد که سیستم گوارش انسان از کارکرد خوبی برخوردار شود و در نتیجه، سلامتی انسان تضمین گردد. بهتر است سالاد را همیشه قبل از غذا و همرا با جوانه ها (جوانه گندم، ماش و ...،) لیموترش تازه میل کنید و در تهیه آن نیز به جای سس از روغن زیتون استفاده کنید.
طبع سبزیجات
کلم برگ: گرم و خشک
گل کلم: گرم و خشک
کلم بروکلی: گرم و خشک
کنگر: گرم و کمی خشک
تره فرنگی: گرم و خشک
ریواس: سرد و کمی خشک
قارچ: سرد و تر
لوبیا سبز: سرد و تر
ریحان: کمی گرم و خشک
تره: خیلی گرم و خشک
جعفری: خیلی گرم و خشک
شنبلیله: گرم و خشک
گیشنیز: سرد و خشک
تربچه: گرم و خشک
پیازچه: گرم و خشک
نعناع: نسبتا گرم و خشک
ترخون: خیلی گرم و خشک
شوید: گرم و خشک
اسفناج: کمی سرد و تر
کرفس: گرم و خشک
بامیه: سرد و تر
کاهو: سرد و تر