خانه
1.55M

درمان بدون دارو

  • ۱۶:۰۰   ۱۳۹۴/۵/۳۱
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    انار از خانواده توتهاست. به نظر می رسد كه یكی از سم زداترین میوه ها باشد. دانه های سرخ درخشان و آب سرخ تیره آن، چاشنی مناسبی برای سالاد، سوپ، دسر، آبمیوه ها و گوشت پخته است. انار پوست ارغوانی ضخیم و چرمی شكل دارد. كه از دانه ها حفاظت می كند. دانه های انار ترش و شیرین هستند و بسیاری افراد دانه های انار را همراه با بخش اطراف آنها مصرف می كنند.

    انار اقسام ترش و شیرین دارد.
    خواص انار شیرین:
    برای كسانیكه دارای مزاج گرم هستند مناسب است.
    برای تقویت كبد،خارش ،یرفان ،خفقان،درد سینه و سرفه،صاف كردن صدا،چاق شدن،جذب غذا در بدن و رفع اگزما مناسب است.
    خواص انار ترش:
    تسكین دهنده حرارت معده و فشار خون می باشد البته مصرف زیاد آن باعث زخم معده و دل پیچه میشود.
    آب انار ترش جهت زخمهای دهان مفید است و عصاره آن كه جوشانده و غلیظ شده باشد با مقداری عسل جهت زخمهای بدخیم مفید است.همچنین برای زخم بینی و درد گوش مفید میباشد.
    حلوایی كه با آب انار ترش پخته شود جهت رفع ویار زنان باردار به خوردن گـٍل و خاك و امثال ان موثر است.
    پوست انار كه با برنج و جو پوست كنده جوشانده باشند برای رفع اسهال و دل پیچه موثر است.
    جوشانده آن جهت تقویت لثه و آشامیدن آن برای ادرار غیر ارادی مفید است.
    رب انار برای التهاب و تشنگی زیاد و تبهای تند و استفراغ و رفع ویار زنان باردار و برای رنگ رخسار و رفع غم موثر است.
    گل انار جهت قطع خون ریشه دندان و التیام زخم دهان مناسب است
    عصاره گل انار با گلاب جهت رفع ورم چشم موثر است و جهت زخم و خراش پا كه از كفش به وجود آمده باشد مفید است.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان