۱۶:۰۰ ۱۳۹۴/۵/۳۱

انار از خانواده توتهاست. به نظر می رسد كه یكی از سم زداترین میوه ها باشد. دانه های سرخ درخشان و آب سرخ تیره آن، چاشنی مناسبی برای سالاد، سوپ، دسر، آبمیوه ها و گوشت پخته است. انار پوست ارغوانی ضخیم و چرمی شكل دارد. كه از دانه ها حفاظت می كند. دانه های انار ترش و شیرین هستند و بسیاری افراد دانه های انار را همراه با بخش اطراف آنها مصرف می كنند.
انار اقسام ترش و شیرین دارد.
خواص انار شیرین:
برای كسانیكه دارای مزاج گرم هستند مناسب است.
برای تقویت كبد،خارش ،یرفان ،خفقان،درد سینه و سرفه،صاف كردن صدا،چاق شدن،جذب غذا در بدن و رفع اگزما مناسب است.
خواص انار ترش:
تسكین دهنده حرارت معده و فشار خون می باشد البته مصرف زیاد آن باعث زخم معده و دل پیچه میشود.
آب انار ترش جهت زخمهای دهان مفید است و عصاره آن كه جوشانده و غلیظ شده باشد با مقداری عسل جهت زخمهای بدخیم مفید است.همچنین برای زخم بینی و درد گوش مفید میباشد.
حلوایی كه با آب انار ترش پخته شود جهت رفع ویار زنان باردار به خوردن گـٍل و خاك و امثال ان موثر است.
پوست انار كه با برنج و جو پوست كنده جوشانده باشند برای رفع اسهال و دل پیچه موثر است.
جوشانده آن جهت تقویت لثه و آشامیدن آن برای ادرار غیر ارادی مفید است.
رب انار برای التهاب و تشنگی زیاد و تبهای تند و استفراغ و رفع ویار زنان باردار و برای رنگ رخسار و رفع غم موثر است.
گل انار جهت قطع خون ریشه دندان و التیام زخم دهان مناسب است
عصاره گل انار با گلاب جهت رفع ورم چشم موثر است و جهت زخم و خراش پا كه از كفش به وجود آمده باشد مفید است.