۱۱:۲۵ ۱۳۹۴/۶/۱
آلبالو
ارزش غذایى آلبالو زیاد نیست و صد گرم آلبالو فقط هفتاد كالرى دارد. آلبالو داراى ویتامین آ.ب . و ث مى باشد.
املاح معدنى آلبالو عبارت است از آهن ، كلسیم ، فسفر، كلر، گوگرد، منیزیم ، سدیم ، پتاسیم ، مس ، روى ، منگنز، كوبالت .
قند آلبالو از نوع لولوز است و براى اشخاصى كه دیابت دارند جذب آن آسان است .
آلبالویى براى خوردن خوب است كه رسیده و تازه باشد علامت رسیدگى آن رنگ آن است كه كاملا قرمز و درخشان باشد. از آلبالویى كه رنگ آن كاملا قرمز نشده است و داراى گوشتى سفت است دورى كنید زیرا مصرف آن سوء هضم مى آورد و كار روده ها را مختل مى كند.
آلبالو وقتى تیره رنگ است و داراى لكه هاى قهوه اى است كهنه شده و رو به فساد گذاشته است . گاهى میوه فروشان براى این كه آلبالو را خوش منظره سازند به آن آب مى زنند این كار زود آلبالو را خراب مى كند و آماده مى سازد كه زودتر فاسد شود.