خانه
1.55M

درمان بدون دارو

  • ۱۵:۳۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    بی‌اشتهایی‌

    1- اگر «پرتقال» قبل از غذا خورده شود، محرک اشتهاست.
    2- نوشیدن دو تا سه فنجان از شربت «برگ بو» قبل از هر وعده غذا مفید است (شرح در تجویز 9 آنژین)
    3- 20 گرم ساقه‌های خشک و گلدار «پونه کوهی» را در یک لیتر آب جوش بریزید. مدّت 12 دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد. بعد آن را صاف کنید. با «عسل» شیرین سازید و قبل از هر وعده غذا یک فنجان از آن بنوشید.
    4- 8 تا 10 عدد برگ تازه و یا 10 گرم برگ خشک «سوسنبر» را در یک فنجان آب جوش بیندازید تا به مدّت 12 دقیقه بماند بعد آن را صاف کنید و با «عسل» شیرین سازید و بنوشید این «عسل» را در روز 3 ال 4 بار تکرار کنید.
    5- نوشیدن شربت «ریوند» درمان کم خونی و بی اشتهایی است.
    6- «غازیاقی» اشتهاآور است.
    7- «هلو» اشتها را زیاد می‌کند.
    8- «فلفل» اشتها را زیاد می‌کند.
    9- به آن‌هایی که از بی اشتهایی رنج می‌برند توصیه کنید که «گوجه فرنگی» را قبل از غذا به عنوان اشتهاآور نوش جان نمایند. برای این کار بهتر است که گوشت آن را با مقدار مساوی ماست مخلوط کرده و در یخچال بگذارید و نیم ساعت قبل از غذا نوش جان کنید.
    10- «کرفس» اشتها را زیاد می‌کند.
    11- «زردچوبه» اشتهاآور است.
    12- خوردن «مشکطرامشیر» به مقدار کم اشتهاآور است.
    13- «عرق بهار نارنج» برای تقویت اشتها نافع است.
    14- چنانچه به نان، «سیاه دانه» یا «کنجد» بزنید، اشتها را زیاد می‌کند.
    15- «سقز» محرک اشتها است.
    16- بذر «ترب» اشتهاآور است.
    17- «چغندر» دارای «ویتامین A»، انواع ویتامین‌های «B» و «C» بوده و اشتهاآور است.
    18- برای رفع کم اشتهایی می‌توانید از «عسل» استفاده کنید.
    19- بذر «کرفس»اشتهاآور است.
    20- «بامیه» اشتها به غذا را زیاد می‌کند.
    21- بذر «سعتر» زیاد کننده اشتها است.
    22- نمک زده و «کهنه پنیر» در صورتی که فاسد نشده باشد، اشتها را تحریک می‌نماید.
    23- پوست «لیموترش» مقوی قلب و معده بوده، اشتها را زیاد می‌کند.
    24- اگر «انجیر» را قبل از غذا بخورید، اشتها را تحریک می‌کند.
    25- «سیب» اشتهاآور است.
    26- «اسفناج» اشتها، مخصوصاً اشتهای اطفال را زیاد می‌کند.
    27- بهترین موقع خوردن «خربزه»، یکی دو ساعت بعد از صرف غذا است. ولی اشتهاآور است و بایستی قبل از غذا خورده شود.
    28- «ریواس» اشتهاآور می‌باشد.
    29- «مشک زمینی» اشتها را زیاد می‌نماید.
    30- خوردن میوه خام «به» اشتها را زیاد می‌کند.
    31- میوه «زالزالک» مقوی معده بوده، اشتها را زیاد می‌کند.
    32- ترشی «پیاز» جهت زیاد شدن اشتها سودمند است.
    33- میوه رسیده و یاقوتی رنگ «زیتون» مقوی معده بوده و اشتها را زیاد می‌کند.
    34- خوردن مقدار کمی از پوست درخت «بید» اشتها را باز می‌کند و دستگاه گوارش را تقویت می‌نماید.
    35- برگ «شنبلیله» کمی ملین بوده، اشتها را زیاد می‌کند.
    36- برگ و گل «زبان پس قفا» اشتها را باز می‌نماید.
    37- «مارچوبه» برای رفع بی اشتهایی مفید می‌باشد.
    38- ترشی‌ای که با برگ و ساقه نوع خوشبوی «گلپر» درست می‌شود برای معالجه کم اشتهایی به کار می‌رود.
    39- جوشانده گیاه «خارشتر» اشتهاآور و مقوی است.
    40- کلیه قسمتهای گیاه «خار مرار» کمی تلخ و اشتهاآور است.
    41- دم کرده سر شاخه‌های گلدار «علف هزار چشم» اشتهاآور است.
    42- میوه تازه ترش «انبه» اشتهاآور است.
    43- جوشانده برگ پخته «زردآلو» اشتهاآور است.
    44- «گلابی» ترش اشتهاآور است.
    45- «شاه توت»، «سماق»، «ریشه جعفری»، «مرزه»، «نخود»، «دوغ» و «شش شاخ» اشتهاآور هستند.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان